x

Hør Love Shops nye Evergreen

Hør Love Shops nye Evergreen

Love Shop udgiver den 16. oktober et nyt album, der har fået titlen "Evergreen – Best of Love Shop", men allerede i dag udkommer titelnummeret "Evergreen" som single. Det nye album er, som titlen også afslører, et opsamlingsalbum.

Love Shop har eksisteret siden 1986 og har været en gruppe af varierende størrelse. De startede som en duo, blev siden en trio, så en kvartet, og så en trio igen. På nuværende tidspunkt er Jens Unmack det eneste medlem af gruppen. Det har dog ikke fået Jens Unmack til at sætte farten ned, og han holder troligt kærlighedsbutikken åben, som GAFFAs anmelder skrev i sin anmeldelse af Love Shop seneste album "Kærlighed og Straf" fra 2014, som fik fem stjerner.

"Efter en opgivet solokarriere og skæbnesvangre frafald i Love Shop har sanger og sangskriver Jens Unmack arbejdet videre med Love Shop og viser på "Kærlighed og Straf", at han er tro mod sine gamle kæmpfæller og fortsat er i stand til at løfte arven.

"Kærlighed og Straf" er nemlig klassisk Love Shop, og derfor giver det stadig god mening at fastholde bandnavnet, hvor Jens Unmack er eneste tilbageblivende efter Henrik Halls og Hilmer Hassigs alt for tidlige død.

På bandets 10. album synger Jens Unmack med usvigelig klarhed i sin helt egen poesi, der indeholder alle de drømme og savn, som en god popsang nu en gang er lavet af. Og Jens Unmack er som altid ikke bleg for at bøje det i neon. Det er den velkendte dryppende melankoli og duften af barndommens uskyld, der strømmer ud af højtaleren".

Albummet "Evergreen – Best of Love Shop" udkommer den 16. oktober og indeholder disse sange:

En nat bliver det sommer
Drømmenes København
Fuck min højdeskræk
Copenhagen Dreaming
Love Goes On Forever

Bellavista Sol

Kræmmersjæl

Alle har en drøm at befri

Nordlys
Redningsklar
Ikke langt herfra

Skyggehjerte
Skandinavisk lyst

I morgen
Mesteren
Dødt souvenir (ny)
Evergreen (ny)

Dagen før udgivelsen af opsamlingsalbummet, altså 15. oktober, giver Love Shop en akustisk showcasekoncert på Bremen Teater, hvor Carsten Holm fra P6 Beat også stiller bandet spørgsmål på scenen, og du selv kan få et spørgsmål med og møde bandet i baren til signering. Alle deltagere vil modtage en flot, luksuriøs jubilæumsgave fra bandet som tak for trofast støtte og vedholdenhed 1990-2015. Køb billetter her.

Derudover udgiver forfatter og journalist Tommy Heisz 14. oktober band-biografien "Himmelflugt og Højdeskræk – Historien om Love Shop", der vil give læseren hele bandets historie. En historie, der på tragisk vis blandt andet indbefatter et andet dødsfald i lineuppen, da guitarist Hilmer Hassig i 2008 omkom ved en trafikulykke.

I februar 2016 kan man igen opleve Love Shop live i Musikkonservatoriets Koncertsal med symfoniorkestret Copenhagen Phil. Find billetter her. Derudover et bandets kalender for 2016 for tiden helt åben.

Den nye single "Evergreen" kan du høre her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA