x

Nicki Minaj får en tv-serie baseret på sit liv

Nicki Minaj får en tv-serie baseret på sit liv

Den amerikanske tv-kanal ABC Family får snart en ny tv-serie med og om Nicki Minaj. Rapperen, der både skal spille med i serien og producere den, kan se frem til at få sin opvækst i New York-bydelen Queens filmatiseret, skriver Pitchfork.

Nicki Minaj har altid interesseret sig for skuespil. Hun har studeret teater på Manhattans LaGuardia High School og har udlånt sine talenter til film som "The Other Woman" og "Ice Age: Continental Drift". Hun har også medvirket i det kendte amerikanske sketchshow "Saturday Night Live". Nu går hun over til tv, når hun får sin egen komedieserie på ABC Family. Seriens pilotafsnit skal filmes i Queens i løbet af vinteren.

Kate Angelo ("Sex Tape" og "The Back-Up Plan") skal skrive manuskriptet, som vil fokusere på Minajs opvækst i en immigrantfamilie –hun blev født i Trinidad & Tobago og flyttede til Queens som 5-årig.

Nicki Minaj siger selv om den kommende tv-serie, at det er et af de mest unikke eventyr, hun nogensinde er gået i gang med. Hun siger endvidere, at hun ikke kunne være mere stolt og spændt over at skulle arbejde sammen med en fantastisk gruppe mennesker og give verden noget helt særligt.

Se sangen "Anaconda her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA