x

Muse giver dansk ekstrakoncert

Muse giver dansk ekstrakoncert

Rockbandet Muse tager hul på den europæiske del af deres "The Drones World Tour" den 26. februar 2016, når de spiller en række koncerter i Paris. De kommer også til Danmark, når de onsdag den 8. juni skal spille i København for et udsolgt Forum. Denne koncert blev udsolgt på blot halvandet døgn. Nu offentliggør livenation.dk en ekstrakoncert med Muse torsdag den 9. juni. Billetsalget til ekstrakoncerten starter på mandag 5. oktober kl. 09.00 via livenation. På "The Drones World Tour" vil man for første gang kunne opleve bandet optræde i midten af salen til en sand 360 graders audio/visuel oplevelse.

Muse har udgivet syv studiealbum fra og med debuten i 1999 og har solgt mere end 17 millioner albums verden over. Deres seneste album "Drones" toppede i juni måned hitlisten i Storbritannien i to uger, samtidig med at albummet også nåede førstepladsen i USA, hvilket er første gang for bandet. Albummet nåede nummer 1-positionen i ikke mindre end 23 lande, deriblandt Danmark.

"Drones"-albummet fik i juni fem stjerner af GAFFAs anmelder, der begrundede det med at "det er imponerende udført, helstøbt, og det dystopiske koncept er godt integreret. Dette album bør kunne gentænde gnisten hos de Muse-fans, der er deserteret efter de seneste albums, uden at tabe nye disciple. En virkelig kraftpræstation".

Varm op til koncerterne med denne trailer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA