x

The Jesus & Mary Chain indspiller nyt album

The Jesus & Mary Chain indspiller nyt album

Det er 17 år siden, at The Jesus & Mary Chain sidst udgav et studiealbum. I et interview med Time Out New York fortæller frontmanden Jim Reid, at bandet for tiden er i studiet og indspille materiale til et nyt album, der ifølge Reid selv får en lyd i stil med den fra bandets spæde start, men samtidig også en mere moden lyd.

Selvom The Jesus & Mary Chain ikke er albumaktuelle, har det ikke afholdt dem fra at give koncerter. De spillede på årets NorthSide som en del af deres jubilæumturné for debutalbummet "Psychocandy", der udkom for 30 år siden. Deres optræden udløste fem stjerner fra GAFFAs anmelder, som oplevede bandet som fokuserede, modsat deres unge år, hvor de var kendt for at være både fulde, skæve og høje. Alt i alt konkluderede GAFFAs anmelder, at The Jesus & Mary Chain er ældet med ynde og håber, at det smitter af på deres fremtidige musikudgivelser. Læs anmeldelsen her.

Se sangen "Just Like Honey" fra debuten "Psychocandy" – en sang, der fik et revival i 2003, hvor den var en del af soundtracket til filmen "Lost in Translation".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA