x

Tindersticks spiller også i Aarhus

Tindersticks spiller også i Aarhus

Som vi kunne skrive i går, spiller britiske Tindersticks til CPH PIX den 26. april 2016 i DR's Koncertsal. Dagen efter, altså 27. april, optræder de i Aarhus på VoxHall.

Tindersticks spiller følsom og melankolsk chamberpop med betydelige undertoner af både jazz og soul. Bandet blev dannet i Nottingham i 1991 og nåede i perioden 1993-2003 at udgive seks album, inden forsanger Stuart Staples søsatte en solokarriere, som han i en tid helligede sig. Gruppen var fra start et yderst anmelderrost foretagende, og det selvbetitlede debutalbum blev således eksempelvis kåret til årets album af Melody Maker. Det var dog først med udgivelsen af "Curtains" fra 1997, at Tindersticks for alvor fik hul igennem til udlandet – et gennembrud, der blev vedvarende og som lige siden har sikret bandet nydelige hitliste-placeringer i en lang række lande.

Tindersticks vendte tilbage i 2008 med albummet "The Hungry Saw", der både kunstnerisk og kommercielt matchede de tidligere udgivelser, hvilket også har været tilfældet med de tre efterfølgende udgivelser, hvoraf "Across Six Leap Years" fra 2013 med genindspilninger af tidligere sange er den seneste. Gruppen er i 2016 klar med deres 11. album, der har fået titlen "The Waiting Room".

Billetsalget til koncerten på Voxhall starter på mandag den 5. oktober kl. 10 og billetterne kan købes her.

Se videoen til "We Are Dreamers" fra det kommende album her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA