x

Bitter Don Henley langer ud efter Kanye West og Frank Ocean

Bitter Don Henley langer ud efter Kanye West og Frank Ocean

Efter at Frank Ocean sidste år brugte hele den instrumentale side af Eagles' "Hotel California" til sit eget hit "American Wedding", ulmer der stadig en stor vrede i Eagles-sanger Don Henley. Hans vrede er nu også kommet til at gå ud over rapperen Kanye West.

Henley har mange gange fortalt, hvordan Ocean ikke forstår ejerskab og copyrightlovgivningen. Eagles-forsangeren udtaler: "Nogle af de her unge børn er vokset op i en verden, der ikke forstår eller respekterer copyrightmateriale eller intellektuel ejendom. De kigger på sange som interaktivt legetøj." 

The Guardian tænkte, det måske havde noget at gøre med hvor kendt sangeren var og spurgte derfor Henley: hvad nu, hvis det var Kanye West, der ville bruge hans materiale? Svaret blev: "Nej, jeg ville stadig være vred. Jeg kan heller ikke lide ham."

I næsten samme åndedrag bliver Wests kandidatur til præsidentvalget i 2020 også lige kommenteret: "Han bliver ikke præsident. Han er enten utrolig arrogant eller utroligt usikker, eller en kombination af dem begge."

Don Henley har for nylig udgivet sit første soloalbum i 15 år, "Cass County", hvor han finder sine Texas-rødder frem, og der står country på menuen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA