x

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

Vi er i gang med en ny måned, og derfor kigger vi traditionen tro på, hvad der har hidset os op i den forgangne måned.

Plus:

+ Foals, Bastille, Swim Deep, Disclosure, Everything Everything, Beck og Years & Years – få film har et soundtrack som godt som computerspillet Fifa 16. + Både Bono og Noel Gallagher har den forgangne måned harceleret mod regeringschefers manglende indgriben i flygtningesituation. Råb endelig op!

+ Sam Smith sneg sig helt ubemærket ind som kunstneren bag den nye Bond-sang. Spectrekulært.

+ Det skal ikke kun handle om musik, men alligevel. Taylor Swift har nu flere followers end Kim Kardashian. Tillykke. Tror vi nok.

+ Punkpionererne Fear udsender langt om længe det nummer, de indspillede sammen med komikeren John Belushi, der i 1981 inviterede dem om bord på Saturday Night Live, hvor de smadrede udstyr og møbler for en halv million dollars. Det' punk.

Minus: 

- Først brugte han Neil Youngs musik uden at spørge, og nu har Donald Trump også lagt sig ud med R.E.M., efter – igen – at have glemt at spørge om lov. Michael Stipe er IKKE glad.

- Slashs bror har måttet undskylde for at have kaldt Axl Rose for "a fat bastard". Sandheden er ilde hørt.

- Popdivaen Grace Jones er ude med riven efter noget nær alle moderne stjerner, fra Miley Cyrus over Gaga og helt op til Kanye. Hun er en skrap dame.

- Vi håber, Lemmy får det bedre, men vi køber altså ikke noget Motörhead-sexlegetøj. Sorry.

- One Directions Liam Payne fik en horde af fans på nakken, da han blev set rygende … en cigaret. Tal om at have et liiidt dengset image.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA