Nyhed

P3 lancerer dybdegående musikprogram

D. 11. oktober kl. 22.00 sendes første udgave af P3s nye danske musikprogram [m:p3]

Det nye musikprogram [m:p3] går mandag d. 11. oktober kl. 22.00 i luften for første gang, og lytterne kan med dette program se frem til en dybdegående musikjournalistik. Det to timer lange program vil således være garant for en seriøs formidling af musikkens ABC til dem, der vil et spadestik dybere.

Programmet vil mere præcist bestå af en cocktail af musikalske baggrundstemaer, interviews med førende danske kunstnere, koncert- og albumanmeldelser, tests af det sidste nye musikudstyr, livemusik og meget mere.

"[m:p3] er udtryk for en af P3’s kerneværdier: Den gode og vidende musikformidling, der aldrig bliver højpandet, indforstået eller nedladende," siger chef for P3 Carsten Worsøe.


Allerede på mandag bliver der ifølge dr.dk lukket op for godteposen, når [m:p3] sender et længere interview med den legendariske 80’er gruppe Duran Duran, der efter næsten 20 år er tilbage i originalbesætningen og klar med nyt album, der meget passende udkommer på premierdagen for [m:p3].

- Vi lægger stor vægt på at finde et udgangspunkt, hvor alle kan være med. Vi henvender os til de mennesker, for hvem musik er en naturlig del af deres hverdag – uanset om det er Peter, der køber sin musik i Føtex eller Mie, der går på opdagelse i Stereostudiets ”indie-reol”. Det er vigtigt, at vi hver dag giver lytterne noget med, som de ikke vidste i forvejen. Hvis vi på den måde kan være med til at udvide deres musikalske horisont, har vi gjort en lille forskel, udtaler programmets vært Kenneth K.

[m:p3] indtager sin faste plads i aftenfladen på P3 hver mandag til torsdag fra 22.00 til 00.00.


ANNONCE