Nyhed

Lukas Graham scorer hattrick på hitlisten

Soulpopkometen ligger nummer 1 både på album-, track- og streaminghitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge ligger Lukas Graham for tredje uge i top med sit selvbetitlede debutalbum. Men ikke nok med det, han ligger også i toppen af henholdsvis track- og streaminghitlisten med henholdsvis singlerne "Drunk In The Morning" og "Ordinary Things". De to singler ligger så henholdsvis nummer 2 og 1 på henholdsvis track- og straminghitlisten, og for at fuldende trumfen har Lukas Graham også sin single "Criminal Mind" i top ti på både track- og streaminglisten – henholdsvis nummer 9 og nummer 5 – ligesom hans nummer "Don't Hurt Me This Way" ligger nummer 14 på streaminghitlisten.

Det bliver spændende at se, om Lukas Graham kan holde førstepladserne i næste uge, eller om han er blevet fortrængt – måske af sig selv.

På albumhitlistens nummer 2 og 3 finder vi to gamle kendinge, nemlig Rasmus Seebachs "Mer' End Kærlighed" og Bruce Springsteens "Wrecking Ball", der i sidste uge lå henholdsvis nummer 3 og 2.

Eneste nyhed på albumhitlisten finder vi på plads nummer 18, hvor sydstats-soulrockerne Alabama Shakes, der netop er blevet offentliggjort til årets Roskilde Festival, går ind med deres debutalbum "Boys & Girls".

Ugens øverste re-entry er Phil Collins, der er tilbage på hitlisten på plads nummer 25 med "Hits", de Roskilde- og Grøn Koncert-aktuelle Malk de Koijn, der går ind på plads nummer 30 med "Toback To The Fromtime, Drake, der besøgte Danmark i sidste uge, går ind på plads nummer 31 med "Take Care", turnéaktuelle Rasmus Nøhr vender tilbage på plads nummer 32 med opsamlingen "Samlesæt Vol. 1", Nabiha går ind som nummer 34 med "More Cracks", Red Hot Chili Peppers går ind som nummer 35 med "I'm With You", de snart koncertaktuelle Jay-Z og Kanye West går ind på plads nummer 39 med "Watch The Throne", og endelig er Chris Rea tilbage på hitlisten på plads nummer 40 med "Sancto Spirito Blues".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE