Nyhed

Frank Ocean indtager den danske hitliste

Den officielle danske Top-40 hitliste er netop offentliggjort. Her er danskernes mest hørte albums og sange

Den officielle danske Top-40 hitliste er netop blevet offentliggjort, og den byder på et par nye navne. Vi har her dannet et overblik over Album- og Track-Top 40 listens top 11.

 

Album Top 40


Frank Ocean og hans meget omtalte album "Blonde" er strøget direkte ind på listens førsteplads. selvom albummet kun kan findes på Apple Music. Her fandt vi for en uge siden Drakes "Views", men han er nu røget helt ned på en tredjeplads, mens Volbeats "Seal The Deal & Let’s Boogie" ligger solidt på andenpladsen. Både DJ Snake og Lukas Graham, med henholdsvis "Encore" og "Lukas Graham (Blue Album)", er rykket en plads ned på listen, som en konsekvens af Frank Oceans indtog, og er nu placeret som nummer fire og fem. Solidt på sjettepladsen ligger Justin Biebers "Purpose", mens Phlake er røget ned som nummer syv med "Slush Hours".

På ottende-, niende- og tiendepladsen finder vi albums, der alle er rykket én plads nedad på listen i forhold til sidste uge, nemlig "Soundtrack"-albummet fra filmen "Suicide Squad", Charlie Puths "Nine Track Mind" og Rihanna med hendes album "Anti". Det er værd at bemærke, at Frank Oceans første album "Channel Orange" har taget turen op ad listen fra en 29. plads til en 11. plads. 

Du kan se hele album Top-40 listen her.


 

Track Top-40

Vi skal helt ned på sjettepladsen for at finde en ændring på Track Top-40 listen. I nummereret rækkefølge finder vi i toppen af listen Gulddreng med "Se Mig Nu", Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ "Cold Water", DJ Snake feat. Justin Bieber "Let Me Love You", Bro "Hvor Er Du Bro?" og Gulddreng med "Model". På listens sjetteplads er The Chainsmokers feat. Halsey røget op, efter at have tilbragt sidste uge på 15. pladsen med deres "Closer", som i øvrigt for tiden topper den amerikanske hitliste.


På listens syvendeplads ligger Shawn Mendes' "Treat You Better", mens ottendepladsen besiddes af Joey Moes "Smukkest På En Søndag". Lige såvel som det gør sig gældende for listens niendeplads, så er Mendes og Moe røget én plads nedad, som konsekvens af The Chanismokers og Halseys erobring af sjettepladsen. Niendepladsen er gået til Volbeat og deres nummer "For Evigt", mens vi på både tiende- og 11. pladsen finder to oprykkere fra samme album, nemlig "Sucker For Pain" med Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons og "Twenty One Pilots" med Heathens – begge fra "Soundtrack"-albummet til filmen Suicide Squad. 

Du kan se den fulde Track Top-40 liste her.

ANNONCE