Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Der er fest i Københavns gader, og i Aarhus kickstartes festuge med besøg fra en gammel ven.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

L.O.C. indtager Festugen

Torsdag slår Aarhus Festuge portene op, og i den anledning er en af byens lokale helte blevet inviteret hjem til en fejring med folket. Der er naturligvis tale om L.O.C., der torsdag aften fyrer op for sin grumme hiphop, der for over tyve år siden så sine spæde skridt i 8210. Herlighederne går ned i Musikhusparken, hvor Spitzenklasse desuden vil varme publikum op.

Hvad: L.O.C. – Aarhus Festuge Uofficiel Åbning

Hvor: Musikhusparken, Aarhus C

Hvornår: 25. august fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Festugen indtager HQ

Den kommende uges tid går det ned i Aarhus, og de lokale natklubber og spillesteder lader sig ikke forbigå. Den kommende uge byder HeadQuarters på et tætpakket program, der fredag byder på lyttesession med Frank Ocean på anlægget efterfulgt af dj-sæt. Det stopper naturligvis ikke der, da lørdag igen indtages af Motown Sound Engineers, der leverer musik fra de gode gamle dage.

Hvad: Aarhus Festuge x HeadQuarters

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 26. august – 4. september

Hvordan: Facebook-event

 

Islænding hele natten

Natbars ynglings islænding indtager fredag baren og natklubben, der huserer i Bremens foyer. Gisli Galdur har været på en længere sommerferie, men nu er han vendt stærkt tilbage med et all-night dj-sæt. Det bliver uden tvivl varmt og sprødt, når han tænder op for lydsystemet og dansegulvet.

Hvad: Gisli Galdur – Natbar

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 26. august fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

p>

Fest under den åbne himmel

Vi bevæger os stille og roligt ind i de sidste sommerdage, og heldigvis tyder det på, at vi kan slutte af på toppen. I hvert fald er der god grund til at bevæge sig udendørs denne weekend, og er det ikke alene for vejrets skyld, bør du drible forbi Østre Anlæg i København, hvor TIPI Open Air går ned. Der fyres op for skarpe elektroniske rytmer fra blandt andre russiske Sasha Kaktus og mexicanske Fanfarossa, og når solen er gået ned, rykkes der ind på KB18 i Kødbyen.

Hvad: Tipi Open Air

Hvor: Østre Anlæg, Stockholmsgade 24, Kbh. Ø

Hvornår: 26. August fra kl. 17.00

Hvordan: Facebook-event

 

Kebab og dans i Kødbyen

Bakken i Kødbyen er god for spændende ting og sager. Lørdag serveres der alternativ kebab foran natklubben, og når du har spist dig mæt, er det med at rykke indenfor, hvor der kan danses til lækre rytmer. Lydene serveres af blandt andre Phase 5 og Eka Scratch, efterfulgt af et livesæt fra OKAT.

Hvad: Black Axe Mangal x STØK 01

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 27. August fra kl. 19.00

Hvordan: Black Axe Mangal & STØK 01

 

Saxogadefesten!
Årets fest på Saxogade i København er tilbage, hvor rytmer vil strømme igennem sensommernatten. Musikken vil bevæge sig i alt fra samba og soul til reggae og folk, hvor optrædenerne blandt andre tæller Nosy Parker og Aisha.

Hvad: Saxogadefesten 2016

Hvor: Saxogade, Kbh. V

Hvornår: 27. august fra kl. 12.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE