Nyhed

M.I.A's samarbejde med Diplo løber ind i problemer

Deres første samarbejde siden 2010 er forsinket på ubestemt tid

M.I.A. og Diplo har en længere fortid bag sig – en fortid, der både omfatter musik samt deres privatliv. Sangerinden og produceren datede i to år og arbejdede sammen på hendes første albums "Arular" og "Kala" – indtil parret stoppede samarbejdet på begge fronter. For kort tid siden kunne vi bringe nyheden, at de to arbejdede sammen igen på sangen "Bird Song", og fans kunne vente i spænding på sangen, der skulle udkomme den 12. august. 

Den 12. august blev "Bird Song" frigivet – bare ikke versionen med Diplo. Versionen betitlet "Bird Song – Blaqstarr Remix" er lavet i samarbejde med produceren Blaqstarr, men det lader ikke til, at M.I.A. selv står bag den manglende Diplo-udgave. "Interscope vil ikke frigive Diplos udgave af "Bird Song", så den kan ikke blive frigivet!", skriver sangerinden blandt en række tweets, hvori hendes pladeselskab er tagget. M.I.A. er en kvinde med stærke holdninger, og det er ikke første gang, at hun er  kommet i karambolage med pladeselskabet Interscope. For kort tid siden kunne Papermag rapportere, at hun truede med at lække sit forestående album grundet uenigheder med selskabet.

Hvornår "Bird Song" udkommer - hvis det overhovedet sker – vil tiden vise. Indtil da kan den politisk relevante "Borders" høres nedenfor. Sangen kan findes på hendes album "A.I.M.", der er datosat til den 9. september.


ANNONCE