Nyhed

Din yndlingsrappers yndlingsrapper snart klar med nyt album

Gucci Mane er aktuel med et album senere på uge

"Free Gucci" - har siden 2013 været et uundgåeligt udtryk hvis man er hip-hop fan. Året blev et skæbnesvangert et for Atlanta rapperen, da han blev dømt for ulovlig besiddelse af våben og stoffer - noget der især ikke falder i god jord med det amerikanske retsvæsen, når man tidligere har været i karambolage med loven. Mange rappere har siden luftet deres sympati og støtte for kollegaen, under "Free Gucci" slagråbet. 

Fængsel sænkede dog ikke farten for Gucci, der fortsatte med at udgive musik fra omme bag tremmer - heriblandt tre albums i fuld længde ved navn "Breakfast", "Lunch" og "Dinner. Siden han blev en fri mand tilbage i maj, har han bestemt heller ikke hvilet på de musikalske laurbær og er allerede i gang med adskillige musikprojekter og han optrådte blandt andet også på Kanye Wests nye sang "Champions" fra det forestående G.O.O.D. Music album "Cruel Winter". 

Guccis første ude-af-fængsel album er sat til at udkomme den 22. juli og om albummet siger producer Mike WILL Made-It, der blandt andet har arbejdet sammen med Miley Cyrus, Rick Ross, Wiz Khalifa: "Det er et klassisk hip-hop album. Jeg har ikke hørt et album, der føltes så godt siden 'Get Rich Or Die Tryin'" (50 Cents bredt anerkendte album fra 2003 red.)


Laflare - et af hans mange navne, var med til at pionere trap lyden i hip-hop. Hvis man ikke er så bekendt med Gucci eller hans bagkatalog er der rig mulighed for at blive dette, da rapperen kendt for hans kvantitet af udgivelser, har mere end 4.000 timers musik liggende på Spotify.

"Everybody Looking" udkommer den 22. juli.

Varm op til det nye album med hans klassiske sang "Lemonade":

ANNONCE