Nyhed

Melanie C til Odeon

Når Odense fejrer åbningen af det nye kulturhus Odeon, bliver det med girl power fra det tidligere Spice Girls-medlem Melanie C.

Når Odense fejrer åbningen af det nye kulturhus Odeon, bliver det med girl power fra det tidligere Spice Girls-medlem Melanie C. Hun giver koncert i det nye musik-, teater- og konferencehus den 29. april.

Melanie C’s europæiske tour starter i april, og hun når altså forbi Odense sidst på måneden, når fejringen af Odeon bliver skudt i gang. Siden den britiske popsangerinde forlod 90’er-sensationen Spice Girls, har hun udgivet syv soloalbum, senest “Version of Me” fra sidste år, der danner grundlag for touren og blev godt modtaget især i hjemlandet.

I Odense glæder man sig også til at tage imod den tidligere Spice Girl:


“Vi er meget glade for, at Melanie C nu har sat Odense på forårets nye tour rundt i Europa. Hun har mange fans blandt dem, der tidligere var fans af Spice Girls – men også mange yngre fans, der er kommet til senere”, siger programansvarlig for Odeon fejring, Finn Schumacker. 

Også MØ, der er født og opvokset ved Odense, er stor fan af Melanie C. Da MØ modtog P3 Prisen i 2014, var det Melanie C, der overrakte prisen, fordi MØ er så stor fan. Og det er en beundring, der går begge veje:

“Jeg elsker hendes stemme og lidt skæve personlighed. Hun er så sød, hun begyndte at græde, da hun så mig”, sagde Melanie C ved den lejlighed.


Fejringen af Odenses nye kulturhus Odeon foregår i dagene fra 29. april til 7. maj med over 100 koncerter og events.

Varm op med den nyeste single fra Melanie C her:


ANNONCE