Nyhed

Thomas Dybdahl på vej med album – ny single ude nu

GAFFA.dk – Alt om musik

Thomas Dybdahl er klar med sin nye single "Look at What We’ve Done" forud for sangerens kommende album, All These Things.

"Look at What We’ve Done" er ligesom det kommende album skrevet og indspillet i Los Angeles med den anerkendte producer Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Tracy Chapman med flere). Klein og Dybdahl har tidligere arbejdet sammen på Dybdahls album What’s Left Is Forever (2013), der sikrede en Grammy-nominering for bedste lydteknik.

Dybdahl udtaler om samarbejdet:


"Produceren Larry Klein og jeg selv besluttede, at vi ville forsøge at sammensætte et "band" og skrive som et band til dette album i stedet for den sædvanlige skrive-session, hvor vi fokuserer på det at skrive en sang. Vi sammensatte en gruppe mennesker, der ikke kun var gode sangskrivere, men også gode musikere, så vi fik mulighed for ikke bare at skrive musik, men også spille sangene, få det til at  lyde godt og gøre det sjovt samtidig."

Om "Look at What We’ve Done" udtaler Thomas:

"Jeg er glad og stolt over at præsentere den nyeste single fra mit kommende album, All These Things. Nummeret hedder "Look at What We’ve Done", og jeg er så begejstret for, hvordan denne sang blev til. Vi havde en dejlig tid i forbindelse med at at optage det i Sunset Studios, og fra det første trommeslag den allerførste gang til at køre hjem med et råmix i bilen samme nat følte jeg det som, at vi fangede øjeblikket godt. Det var kvælende varmt, og alt jeg ønskede at gøre var at tage tilflugt i studiet eller måske køre langs kysten med musikudblæsning. En solskinsdag i L.A., Sunset Studios, James Gadson på trommer, norsk melankoli gennemsyrer det hele. Hvad mere kan jeg bede om!! Håber I nyder det, hav en smuk dag, Thomas."


LÆS OGSÅ: Sade arbejder på nyt kommende album

Dybdahl udgav senest singlen "Can I Have It All", der blev sendt ud med annoncereringen om det kommende album All These Things, der udkommer fredag den 12. oktober.

Dybdahls popularitet herhjemme har resulteret i en række optrædener på danske festivaler som NorthSide Festival, Musik i Lejet med flere, og han har længe spillet julekoncerter i Store Vega og på andre danske spillesteder i december måned.


Hør "Look at What We’ve Done" her:

ANNONCE