Nyhed

Rammstein spiller kæmpe nytårskoncert og annoncerer show i Danmark i 2023

Rammstein planlægger nytårskoncert i München med plads til 145.000 mennesker og vender tilbage til Danmark i 2023.

Rammstein er for længst blandt de allerstørste navne i verden. For nylig spillede bandet foran 38.000 mennesker på Ceres Park i Aarhus. Endvidere brød østtyskerne flere rekorder hos vores nordiske naboer i Norge, hvor Rammstein er dét band med flest solgte billetter til en enkelt koncert i Norge med 65.000 tilskuere, og i Sverige slog metalbandet en anden rekord som det første band, der spillede tre udsolgte koncerter på Ullevi i Göteborg med samlet 162.000 tilskuere.

Nu melder Europas mest læste avis BILD og München-avisen Süddeutsche Zeitung, at Rammstein planlægger en kæmpestor nytårsaftenkoncert på oktoberfestpladsen, Theresienwiese, i München med knap 150.000 tilskuere. Oktoberfest er verdens største folkefest, og området er på hele 150.000 kvadratmeter. Planlægningerne er langt fremme, og kun byrådet i München mangler at give sit samtykke for koncerten. Hvis München siger nej, har Rammstein allerede en plan b med Essen i delstaten Nordrhein-Westphalen på plads. Derudover bliver koncerten højst sandsynligt livestreamet nytårsaften.

Rammstein har netop afsluttet deres yderst succesrige Europaturné, hvor bandet alene i Tyskland solgte 600.000 billetter på blot to timer til deres koncerter. Til slut-august og hele september spiller berlinerbandet en større stadionturné i USA og slutter med hele tre koncerter på ForoSol i Mexiko City.

Under afslutningskoncerten af den europæiske turné i Oostende i Belgien i går aftes annoncerede bandet endvidere, at de vil besøge Danmark i 2023 igen. GAFFA har kontaktet Rammsteins danske bookingselskab All Things Live, men har ikke modtaget kommentarer på nuværende tidspunkt. Hvis dette ændrer sig, vil GAFFA naturligvis offentliggøre dette. 

 

ANNONCE