Nyhed

Chance the Rapper kommer til København

Rapperen giver sin første danske festivalkoncert på Amager til august

Forleden annoncerede den københavnske festival Aiasound en håndfuld nye navne til årets festival - blandt andre danske Malte Ebert og afdøde Princes backingband The New Power Generation.

Nu har arrangørerne så smidt en overraskende trumf i skikkelse af den særledes nulevende Chance the Rapper. Chancelor Johnathan Bennett, som han egentlig hedder, skulle have optrådt på Roskilde Festival i både 2014 og 2019, men endte begge gange med at aflyse med kort varsel.

Koncerten på Amager den 13. august bliver dermed Chance the Rappers første festivalkoncert herhjemme. For seks år siden gav han koncert i Falkoner Salen og modtog ved den lejlighed fire stjerner og følgende ord fra GAFFAs anmelder:

"Chance the Rapper er skabelonen på, hvordan moderne rap er stykket sammen af eklektiske referencer af alt fra dixieland jazz, over hardcore gangsterbeats til soulede og nedtonede r’n’b-akkordflader. Alt sammen noget, der går op i en højere enhed i Chance the Rappers masterplan, hvor hans stærke vokal og altoverskyggende flow leder slagets gang."

Partoutbilletter til Aiasound er stadig til salg og koster 1299 kroner. Det er også muligt at nøjes med en endagsbillet til lørdag aften, hvor Chance the Rapper er på programmet sammen med blandt andre Becky Hill, Steve Aoki og Clara. Den koster 599 kroner og kan købes her.