Nyhed

VIDEO: Se Hjalmer spille sin fars sang for dronningen

Det er første gang Hjalmer optræder med en af sin legendariske fars sange

I søndags (den 11. september, red.) blev der afholdt gallamiddag for dronning Margrethe, hvor blandt andre Hjalmer optrådte.

Det gjorde han med sin fars – Kim Larsens – sang kaldt ”Kvinde min,” og det er noget helt nyt, for Hjalmer har indtil nu holdt sig fra at synge farens sange for ikke at stå i skyggen af ham, skriver TV2.

”Så nu – for Dem – for første gang,” indledte Hjalmer sangen blandt Riddersalens farverige malerier.

Der var en helt særlig grund til den unikke optræden. Kim Larsen optrådte nemlig med ”Kom igen” for dronningen for 12 år siden, da hun blev 70 år. I slutningen af Hjalmers version sendte den 27-årige søn en hilsen til sin far, da han kyssede mod himlen med et smil på læben.

Gallamiddagen var en fejring af dronning Margrethes 50-års jubilæum som regent, der skulle være holdt i januar, men som blev udskudt under pandemien.

Denne gang er enkelte begivenheder atter blevet aflyst, efter at den engelske dronning Elizabeth døde i torsdags (den 8. september, red.) i en alder af 96 år.

Blandt andet skulle dronning Margrethe og kongefamilien have vinket fra balkonen på Amalienborg, og på samme måde blev turen i kareten til rådhuset aflyst, skrev Kongehuset i en pressemeddelelse.

Resten af gallaarrangementet søndag blev dog afviklet som planlagt med musikalske indslag fra Thomas Helmig, Clara, Malte Ebert og Hjalmer, alt sammen med Nikolaj Lie Kaas som vært.

LÆS OGSÅ: HJALMER: "Lige nu føles det som en ny begyndelse"

ANNONCE