CEO / Ansv. Chefredaktør til GAFFA 2.0

Baggrund

GAFFA er Nordens største og mest anerkendte musikmedie og rammer over 1 mio. musik- og kulturinteresseret hver måned. Vores websites i Sverige, Norge og Danmark har over 700.000 besøg og vores magasiner har godt 300.000 læsere. GAFFA er også stærkt tilstede på alle de væsentligste sociale medier med i alt 200.000 følgere. 

GAFFA har efter en hård tid gennem corona-krisen nu fået omstillet forretningen samt organisationen og er nu klar til vækst. Målet er at udvikle GAFFA til en stærk kommerciel medieforretning – til GAFFA 2.0. Til at drive den udvikling søges en digital stærk og kommerciel CEO, som sammen med GAFFAs engagerede medarbejdere og en aktiv bestyrelse skal forsætte udviklingen af GAFFA.   

Hvad er jobbet?

Du bliver CEO og ansv. chefredaktør – kort sagt den synlige chef for GAFFA i Norden og får support af og sparring med redaktionen, marketing, salgsafdelingen og bestyrelsen. Du får en hverdag, der er meget selvstændig og meget forretningsfokuseret. Dit udgangspunkt er fra kontoret i København og skal herfra håndtere, lede og udvikle GAFFAs medier og forretninger. Det vil sige lede og udvikle alle GAFFAs medier – både redaktionelt og kommercielt. 

GAFFA afholder også events – blandt andet Nordens største musik-publikumspris, GAFFA-Prisen og GAFFA Photo Award. 

GAFFA har opbygget en digital medlemsklub – GAFFA+ som giver adgang til at læse alt på vores online-kanaler, få magasinet sendt hjem, giver mulighed for diverse rabatter på festival- og koncertbilletter. Det koncept skal udbygges med nye aktiviteter og endnu flere medlemmer, hvorfor du skal lede og drive kundeklub-markedsføring og udvikling heraf. Din hverdag hos GAFFA vil derfor være et mix af redaktionel udvikling og planlægning, udvikling og ledelse af salg og markedsføring – alt sammen med et stort digitalt fokus.

GAFFA har også netop fået bevilliget mediestøtte i Danmark. Den anerkendelse skal vi bygge videre på. Både ved at udvikle den redaktionelle koncept og ved at arbejde på at få samme anerkendelse i Sverige og Norge.     

Hvem er du?

Som CEO for GAFFA 2.0 skal du have en stor digital erfaring og konkret erfaring med udvikling af kommercielle digitale forretninger. Du skal også have erfaring med redaktionel ledelse Det vil være en fordel hvis du har kendskab til medier eller event.  

Din erfaring kommer f.eks. fra et medie i en selvstændig ledende rolle, eller startup eller digitale services, og du ser dette som en mulighed for at kunne gøre en markant og synlig forskel der kan accelerere din karriere. Du er organiseret og analytisk og vandt og får tingene gjort.

Som person har du stor power, er resultatfokuseret, initiativrig og meget selvstændig. Du kan og vil og er meget ambitiøs! Det er vigtigt at du har en god ledererfaringer og effektivt kan lede en mindre organisation. 

Du ser dette som en mulighed for at få en afgørende position i en mindre virksomhed, der har et super stærkt brand. Du brænder for at være med i den transformation der sker, både generelt i mediebranchen og specifikt hos GAFFA. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en unik mulighed for en kommerciel og digital orienteret leder med vækstambitioner for at tage det næste skridt som CEO og Ansv. Chefredaktør for Nordens største musik- og kulturmedie. Du får en reel og betydelig indflydelse på GAFFAs kommende vækst, hvor både dit arbejde og resultaterne er meget håndgribelige. Du vil få et spændende job med kort vej fra ide til beslutning. 

Pakken vil omfatte:

  • En attraktiv arbejdsplads i hjertet af København – samt rejse til Aarhus mv.
  • Løn og bonus efter nærmere forhandling
  • Diverse bennefits som frokost, telefon/bredbåndsaftale, bærbar mv. 
  • Warrant-aftale og mulighed for betydeligt medejerskab af GAFFA

Næste skridt

Har du spørgsmål så ring blot til Kristian Lautrup-Nielsen på telefon 30 94 67 00. Ellers send din ansøgning og CV til [email protected] hurtigst mulig. Vi indkalder løbende til samtaler.


GAFFA er Nordens største og mest anerkendte musikmedie og når over 1 mio. musik- og kultur interesseret hver måned. Vores magasiner har hver måned af over 300.000 læsere, og vi udgiver også en række tillæg som Festivalguide, Uddannelsestillæg og event-specials ude på festivaler i løbet af året. Vores websites besøges af over 700.000 brugere, vores ugentlige digitale nyhedsmails modtages af over 70.000 musikinteresseret og vores sociale medier følges af over 200.000.
GAFFA har kontor i Århus, København, Göteborg og redaktion i Stockholm og Oslo og har godt 15 fastansatte og ca. 50 fast tilknyttede freelancer.

ANNONCE