GAFFA Photo Awards

GAFFA Photo Awards

Uploadperioden er afsluttet


Vinderne vil få besked, når dommerne har været billederne igennem.

Om konkurrencen

Formål

GAFFA Photo Awards skal øge interessen for musikfotografi og give unge fotografer en chance for at konkurrere med de etablerede fotografer. Konkurrencen blev afholdt første gang i 2009 og tiltrækker hvert år mere end 1000 fotografer som samlet set indsender flere end 5000 foto i forskellige kategorier. En specialjury gennemgår alt indsendt materiale på jagt efter skønhed, aktualitet, kvalitet og originalitet. for at kunne kåre vinderne, og give dem muligheden for at understrege deres evner overfor et bredt publikum.

Hvem kan deltage?

Alle. Der er ingen krav til udstyr eller fototeknik. Vi modtager dog kun billeder digitalt.

Hvordan deltager du?

Du uploader dine billeder her på siden. Det kan du gøre fra den 1. juni 2021 til og med 1. oktober 2021.
Hvis du deltager i instagram kategorien, skal du uploade din billeder i app'en instagram, og give dem hashtagget #gpa21dk.


Præmier

Hovedpræmie: Årets musikfoto

5.000,- kr. kontant


Det med småt

GAFFA Photo Awards arrangeres af GAFFA. Vi tager forbehold for fejl og ændringer i al kommunikation omkring arrangementet.

GAFFA forbeholder sig retten til at bruge de uploadede billeder i forbindelse med al kommunikation omkring GAFFA Photo Awards. Dog vil uploadede billeder ikke blive brugt på nyheder, artikler eller lignende på GAFFA.dk eller i GAFFA magasinet uden tilladelse fra fotografen. Det er fotografens ansvar at sørge for at alle rettigheder til uploadede billeder er indhentet.

GAFFA kan ikke holdes ansvarlig for billeder, der er uploadet uden tilladelse fra evt. oprindelig ophavsmand.


Kontakt

Har du spørgsmål til GAFFA Photo Awards, kan du skrive til [email protected]