Abonnementsvilkår

GAFFA Plus er GAFFAs gratis medlemskab. Du opretter automatisk et Plus-medlemskab, når du deltager i konkurrencer og afstemninger på websiden eller vil tage imod et tilbud. Ved oprettelse siger du samtidigt ja til at modtage ugentlige tilbuds- og breaking news-mail. Disse kan til enhver tid afmeldes via link i top og bund af mailen. GAFFA videregiver aldrig din information til tredjepart uden dit samtykke.

Du kan altid slette din profil og dermed dit medlemskab inde på din profilside. Husk, at hvis du sletter/stopper dit Plus-medlemskab, sletter du også din profil, og kan ikke logge ind igen. Du kan få hjælp til at åbne det igen ved at skrive til [email protected].

GAFFA Premium er betalt medlemskab med flere fordele end GAFFA Plus. Ved tilmelding vil du blive bedt om adresse- og betalingskortoplysninger. Du tilmelder dine kortoplysninger til abonnementsbetaling, og vil herefter automatisk blive trukket for dit abonnement hver måned, uden at du skal foretage dig yderligere. Dine kortoplysninger bliver gemt sikkert hos Quickpay og er ikke GAFFA tilgængelige. Dog kan du selv se de sidste fire cifre samt udløbsdato på din medlemsside. Du vil umiddelbart efter din tilmelding til abonnementsbetaling modtage en mail med bekræftelse, og efter betaling også kunne se din kvittering på din medlemside GAFFA Plus.

Bemærk: det er ikke alle banker, der tillader abonnementsbetaling med VISA Electron. Spørg din bank, hvis du er i tvivl.

Opdatering af kortoplysninger ved f.eks. nyt kort skal ske på GAFFA Plus. Det er dit ansvar, at betalingskortet er gyldigt, dine kort- og adresseoplysninger er korrekte og at der er dækning på tilmeldte betalingskort.

Du kan til enhver tid uden varsel opsige abonnementsbetaling ved at afmelde/slette dit kort på din medlemsside på GAFFA Plus, hvor du også kan ændre dine adresseoplysninger m.m. Ved nedgradering/opsigelse vil du få de ydelser, du har betalt for i gældende periode.

Når din bestilling er modtaget, får du GAFFA med posten hver måned på udgivelsesdagen i et løbende abonnement, dvs. det fortsætter automatisk indtil du opsiger. Digitale fordele er tilgængelige med det samme din betaling er registreret. GAFFA er ikke forpligtet til at eftersende magasiner og andre produkter ved forsømt kort - eller adresseændring. Du vil få en besked, når dit kort nærmer sig udløbsdato.

Abonnement gælder kun for husstande i Danmark og Færøerne (ekskl. Grønland). Du er altid velkommen til at kontakte abonnementsservice på tlf. 8675 7202 i normal kontortid eller [email protected].


Købsbetingelser

Betaling

Inden du betaler, skal du vælge om du vil betale med kreditkort (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard). Kortgebyret for Premium-medlemskab udgør kr. 0,70/transaktion for Dankort, Visa (Electron) og Mastercard (Debet) udstedt i Danmark. Moms er inkluderet i alle priser.

Ordrebekræftelse og følgeseddel

Når du skal indtaste dit kortnummer beder vi dig også indtaste en række kontrolcifre (oftest 3). Disse cifre finder du på bagsiden af dit kort efter kortnummer. PBS benytter disse kontrolcifre til at tjekke, at cifrene kommer fra samme betalingskort som det oplyste kortnummer og udløbsdato. Brugen af kontrolcifre for internethandel er blevet obligatorisk siden 1. april 2002. GAFFA gemmer ikke dine kontrolnumre efter betalingen er gennemført. Du er velkommen til at sende en e-mail til [email protected], hvis du har problemer eller spørgsmål til, hvordan man handler i Butikken.

Leveringstid

Du modtager GAFFA med posten hver måned på udgivelsesdagen i et løbende abonnement, dvs. det fortsætter automatisk indtil du opsiger. Digitale fordele (ikke-fysiske varer) er tilgængelige med det samme din betaling er registreret. GAFFA er ikke forpligtet til at eftersende magasiner og andre produkter ved forsømt kort - eller adresseændring. Du vil få en besked, når dit kort nærmer sig udløbsdato.

Leveringsomkostninger

Ikke-fysiske varer er ikke pålagt leveringsomkostninger. Levering af magasin med Post Danmark er inkluderet i prisen, og er kun mulig i Danmark og Færøerne (ekskl. Grønland).


Fortrydelses- og reklamationsret

Returret

Hvis du er utilfreds med den bestilte fysiske vare (magasin), har du 14 dage efter modtagelsen til at meddele GAFFA Plus at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur jvf. den nye forbrugeraftalelov af 13.juni 2014 . Hvis varen er brugt, laver GAFFA Plus en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur. Du skal være opmærksom på, at dine udgifter til returfragt ikke tilbagebetales. For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, og al originalemballage inkl. læsbar abonnementskode skal være vedlagt. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning. Kort begrundelse for returnering bedes vedlagt varen/magasinet.

Returvarer returneres til følgende adresse:
GAFFA Plus
Vester Alle 15
8000 Aarhus C

Varer købt hos GAFFA Plus' partnere skal returnere til disse jvf. deres betingelser. GAFFA Plus er behjælpelig med evt. kontakt på [email protected].

Reklamation

GAFFA har sædvanligt produktansvar for de leverede varer/magasiner. Såfremt du finder mangler eller fejl ved varen, bedes du sende en e-mail til [email protected] Herfra kontaktes du af vores kundeservice med henblik på afhjælpning, omlevering eller afslag i prisen, såfremt der er tale om en fejl eller mangel, der ikke er forårsaget ved forkert brug af varen. Varer købt hos GAFFA Plus' partnere skal returnere til disse jvf. deres betingelser. GAFFA Plus er behjælpelig med evt. kontakt på [email protected].

Andet

Vi tager forbehold for trykfejl i annoncerede priser og for at varer kan være udsolgte.
Du står selv inde for rigtigheden af de afgivne oplysninger. Ved misbrug eller mistanke om misbrug samt ved mangelfulde oplysninger forbeholder GAFFA sig ret til at undlade at effektuere ordrer.

Vores juridiske navn er:
GAFFA DK ApS
Vester Alle 15
8000 Aarhus C

Cvr. nummer 37 26 90 93
E-mail: [email protected]
Telefon 00 00 00 00 - hverdage 9-16


GAFFA DK ApS har til enhver tid ret til at revidere disse betingelser.

Copyright 2022 © GAFFA DK ApS, Alle rettighederforbeholdes.