26.02.2020

Musikhuset Århus

Hero picture
Photo: Sebastian Dammark

Livenavne

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy er levende legender på den danske rockscene. Med et par pauser undervejs har de siden 1988 hævet barren for, hvad dansk rock kan mønstre af hits og exceptionelle liveoptrædener. I 2020 udkommer deres fjerde studiealbum, og de melder sig altså igen på banen som et af de største bands i dansk rockhistorie nogensinde.

When Saints Go Machine
Photo: Daniel Hjorth

When Saints Go Machine

Prisvindende When Saints Go Machine er en konstellation i konstant udvikling. De har både leveret nogle af de største og mest fængende hits fra den danske elektroniske scene nogensinde, og så er de et band, der aldrig arbejder efter forudsigelige formler eller rigide genrekonvensioner. De overrasker og udfordrer deres lyttere – og så er de altid imponerende i livesammenhæng.

VOLA

VOLA

Københavnske VOLA spiller alternativ metal, der både skæver mod electronica, progressiv rock og pop. I 2015 udgav de deres debutalbum Inmazes, der især blev rost til skyerne af den udenlandske presse. Deres andet album fra 2018 modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder: ”Når VOLA er gode, er de suveræne.” Det gælder også på livefronten, hvor deres shows er hypede og eftertragtede blandt musikelskere verden over.

Rebecca Lou
Photo: Lucas Berner

Rebecca Lou

Selvom Rebecca Lou er et forholdsvis ubeskrevet blad på den danske musikscene, har gruppen allerede gjort sig mere end almindeligt bemærket blandt både anmeldere og menige koncertgængere. Frontkvinde Rebecca Armstrong synger som en drøm, og energien til de punkede koncerter er så vanvittig, at vores anmelder kvitterede med fuld plade, seks stjerner, på Roskilde Festival i år.

Aftenens vært

Melvin Kakooza
Photo: Ditte Chemnitz

Melvin Kakooza

På rekordtid er Melvin Kakooza blevet det absolut hotteste navn i dansk underholdning. I 2017 vandt han DM i Stand-up, og siden har han ikke kigget sig tilbage. Med udsolgte shows landet over, skyhøje seertal på diverse tv-programmer og en fuldstændig gennemsyrende appel til flere generationer er han den helt rigtige vært for GAFFA-Prisen 2020.

Gaffa-Prisen 2020

Hvem er dine favoritter?

GAFFA-Prisen er først og fremmest en læsepris. Vær med til at mobilisere Danmarks største musikjury, og afgiv dine stemmer inden 31. januar 2020.

Log ind og stem nu

Pressemateriale

For yderligere presserelateret information kontakt venligst chefredaktør Sidsel Thomassen
M: [email protected]
T: 20 15 30 32

Om GAFFA-prisen

GAFFA-Prisen er en af de mest hæderkronede og traditionsrige prisuddelinger på hjemlig grund, og priserne er blevet uddelt siden 1991. Fra 2010 ved større gallashows. Det er GAFFAs læsere, der vælger de nominerede og vinderne.

GAFFA-Prisen har 10-års jubilæum næste år, og derfor er det nærliggende, at prisuddelingen for første gang nogensinde afholdes i Aarhus. Byen, der både er oprindelsessted og hjemby for Skandinaviens største musikmagasin. Musikhusets Store Sal skal danne rammen om GAFFA-Prisen, der i allerhøjeste grad er et show, hvor musik og ikke mindst livemusik er i fokus.

Deltag i samtalen på de sociale medier ved at bruge #gaffaprisen

Køb billet