Nyhed

Se Lukas Grahams flotte musikvideo til den rørende "You're Not There"

Sangen "You're Not There" er en flot sang om Lukas Forchhammers far. Nu har sangen fået en tilsvarende flot musikvideo.

Søndag optrådte Lukas Graham til MTV EMA med sangene "7 Years" og "You’re Not There". Nu har gruppen lavet en flot musikvideo til sidstnævnte. 

Sangen "You’re Not There" er en sang til Forchhammers far, Eugene Graham, der døde i 2012. Musikvideoen er en flot musikvideo, som gruppen selv betegner som artsy. Videoen lægger op til en del fortolkning, da billederne ikke umiddelbart har en klar sammenhæng. I størstedelen af videoen ser vi Forchhammer i en førerløs bil, og på et tidspunkt dukker en ældre herre frem i bakspejlet, men forsvinder hurtigt igen. Vi ser Forchhammer i bilen, mens den fyldes med vand, og et hav af paparazzifotografer knipser løs lige på den anden side af ruderne. Videoen er instrueret af René Sascha Johannsen. 

Du kan se den flotte musikvideo i klippet herover. 


Som nævnt optrådte Lukas Graham til MTV EMA, der løb af stablen søndag aften. Lukas Graham var desuden nomineret i hele fire kategorier, nemlig i "Best Song", "Best New Artist", "Best Push" og "Best Danish Act". På trods af de mange flotte nomineringer vandt gruppen ingen priser ved showet. I kategorien "Best Song" blev Forchhammer og Co. slået af Justin Biebers "Sorry", i "Best New Artist" blev gruppen slået af svenske Zara Larsson, i "Best Push" blev de overgået af DNCE, mens de i kategorien "Best Danish Act" måtte se sig slået af Instagram- og Facebookfænomenet Benjamin Lasnier, der kom med til showet på et wildcard. 

I slutningen af oktober annoncerede gruppen, at de sammen med blandt andre Justin Bieber, Arianna Grande og Shawn Mendes skal turnere Amerika rundt på iHeartRadio Jingle Ball-turnéen på store arenaer

Du kan se den flotte optræden fra MTV EMA her


ANNONCE