King Krule annoncerer koncert i Danmark

King Krule annoncerer koncert i Danmark

I en pressemeddelelse afslører britiske King Krule, at han kommer til Danmark denne vinter. Den unge singer/songwriter gæster Store Vega i København onsdag den 6. december.

King Krules to album fra henholdsvis 2013 og 2015 har høstet anmelderroser verden over. Den første og længe ventede danske koncert med den rødhårede englænder fandt sted i Pumpehuset i 2014 – en koncert, der udløste 5 stjerner fra GAFFAs anmelder Anine Fuglsang. Hun beskrev ham som ”En ung mand med et musikalsk såvel som lyrisk univers fyldt med plads til at gå på opdagelse, men også et univers, der kræver din udelte opmærksomhed, hvis du tilnærmelsesvis vil forsøge at forstå denne unge mand med den rustne, modne stemme, der er i slående kontrast til det uskyldige udseende.”

Nu er der igen mulighed for på dansk jord at opleve King Krules mørke, croonede vokal og den musik, der ofte betegnes som ”bluewave” – en blanding af jazz, blues, pop, punk, darkwave og hip hop.

Artiklen fortsætter under videoen

Fans fortæller desuden, at King Krule på den californiske Beach Goth Festival i oktober sidste år løftede sløret for, at der er et nyt album på vej. Måske kan sangskriverens danske fans derfor gå på opdagelse spritnye sange til King Krules danske december-come-back.

Billetsalget starter fredag den 25. august klokken 10.00.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA