Nyhed

Store elektroniske navne på den fynske Warehouse Festival

GAFFA.dk - Alt om musik

Fyns populære Warehouse Festival fejrer fem års jubilæum næste weekend. Den elektroniske folkefest med over 20 forskellige dj's indtager igen Slagterigrunden i Odense den 2. september. Der er én dag, tre scener og – som en gæst skriver på festivalens Facebookside – ”højt til loftet og bajere på køl”.

Festivalen er kendt for et knivskarpt line-up af navne fra den elektroniske musikscene, og i år er ingen undtagelse. Det er overvejende store danske kunstnere, men der har også sneget sig nogle spændende britiske, tyske og argentinske dj's ind i programmet. 

Faustix


En stor kanon inden for elektronisk musik er danske Faustix. Han har udgivet over 40 remixes og fik sit gennembrud med singlerne ”Come Closer” og "Don't U Worry". Desuden har han leveret det bærende track i Bernie Sanders’ præsidentkampagne, produceret et remix af David Guettas officielle EM-sang, og i 2016 blev han nomineret til en DMA som Årets Danske Clubnavn.

Nonsens


Den danske trio Nonsens har allerede spillet på nogle af Danmarks største festivaler og imponeret publikum med deres mosh-rave-stil. De kalder selv deres musik for ”lydanarki” og leverer uforfalskede party vibes – hver gang. Nonsens startede i 2015 et samarbejde med Specktors og dannede gruppen Speckno, som har bragt dem vidt omkring i det danske land. Nonsens lukkede Red Bull Music Academy Stage på Nørrebrogade til årets Distortion med et brag, og senest har Spotify regnet ud, at gruppen havde 225.000 lyttere, der sammenlagt streamede omkring 8 år af Nonsens' musik. 

Just Kiddin


Den anerkendte engelske duo Just Kiddin fortsætter mod toppen. Gruppen er kendt for simple grooves med ørehængende melodier, og det har givet dem spændende samarbejdspartnere, fem ep’er og massevis af remixes. Denne weekend spiller de på den odenseanske festival, og dét må siges at være noget af et scoop.

Glæd dig også til:


Kant, AXRG, Christian Nielsen, Sebastian Wibe, Spyker, Milo S., Zookeepers, Skott, Katia Nathalie, Nick Kaniak, Blanko, Dubstarr, No Ry, Affekt, Bolo, Rasmus Uhre, Frederik Thode, Lock&Load.

Dagens og aftenens musikalske program rundes af med et stort afterparty på Slagteriet med musik fra AXRG & Friends.

ANNONCE