Nyhed

Kurt og Courtney udgiver album

GAFFA.dk – Alt om musik

Singer-songwriter-duoen Courtney Barnett og Kurt Vile giver forsmag på deres kommende album med nyudgivet single

Courtney Barnett og Kurt Vile har i de sidste to år samarbejdet om et album, der om en måneds tid er klar til udgivelse. Albummet har fået titlen ”Lotta Sea Lice” og udkommer den 13. oktober i år. Nu har singer-songwriter-duoen udgivet første singlen fra albummet. Det smukke nummer hedder ”Over Everything”, og du kan se videoen og lytte til det herunder:

Artiklen fortsætter efter videoen.

Projektet startede i 2015, da Kurt Vile ifølge musikmagasinet Stereogum dagdrømmede om Courtney Barnett under et photoshoot og således skrev en sang til hende. Resultatet var det nye nummer, ”Over Everything”, og Courtney Barnett blev begejstret over ideen om et samarbejde. Nogle måneder senere mødtes de op i et studie i Melbourne og startede at indspille.


Courtney Barnett er sanger og guitarist fra Australien og debuterede i 2015 med albummet "Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit". Det fik fire stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen med blandt andet følgende ord:


"På det meste af den imponerende debut får Courtney Barnett understreget, at hun er trukket i arbejdstøjet og forvalter sangskrivergenet på en uimodståelig legesyg måde."

Kurt Vile er sanger og guitarist fra USA og er bedst kendt for sin solokarriere efter han skiltes fra The War on Drugs. Han debuterede i 2008 med albummet "Constant Hitmaker" og udgav i 2015 sit sjette og seneste album, "b'lieve I'm goin down...". GAFFAs Finn P. Madsen gav albummet fem stjerner med blandt andet følgende ord:

"Vidunderbarnet Kurt Vile ophæver på det nærmeste tyngdekraften på b'lieve i'm goin down... med en række stemningsfulde og vægtløse sange, hvor han sætter sig selv forbilledligt i stævne."


ANNONCE