Disse sange giver GAFFAs læsere gåsehud

Disse sange giver GAFFAs læsere gåsehud

I søndags bragte GAFFA en artikel om den tidligere forskningsstuderende på Harvard University, Mathew Sachs, der nærmer sig en forklaring på, hvorfor enkelte får gåsehud af musik og andre ikke. Hans studie viser, at gåsehuds-personer har tættere fibre i hjernen. Det gør, at stofferne mellem den del af hjernen, der hører, og den del af hjernen, der føler, kommunikerer med hinanden.

Vi spurgte derfor, hvilke sange der giver jer, vores musikkyndige læsere, gåsehud. 
Blandt andet skriver Iben Bruun Kristensen: ”Noget af Bisses musik gir mig gåsehud og får mig til at fælde et par tårer. Det er så livsbekræftende og levende – hans musik <3”.

For Mickey Fensmark Holm er det klart ”Infinite Dreams” af Iron Maiden:

”Et smukt nummer om The Seventh Son, som ikke kan styre sine kræfter og sætter spørgsmålstegn ved sin egen eksistens. Et anderledes og flot nummer – episk.”

Og for Karen Bjerg Nielsen var de andres forslag nærmest nok:

”Jeg har lige scrollet jeres forslag igennem. Der er mange af dem, hvor bare titlen udløser myrepatter på mine arme. Specielt dem med noget god guitar. … comfortably numb… uhh.”

Som en tak til jeres gode indspil har vi lavet en gåsehud-playliste med 20 af de sange, der får håret på GAFFA-læsernes arme til at rejse sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA