Nyhed

Arcade Fire laver cover af John Lennon

GAFFA.dk – Alt om musik

Det canadiske band Arcade Fire har tidligere spillet John Lennons ”Mind Games” til deres koncerter, og nu har de også lavet en studieindspilning af sangen.

Arcade Fire udgav i juli deres femte studiealbum ”Everything Now”, som har modtaget en del lunkne anmeldelser, blandt andet grundet kritik af forsanger Win Butlers manglende rap-evner på sangen ”Signs of Life”. Her har Butler selv afværget ved at understrege, at han slet ikke rapper: ”Med mindre Bob Dylan rapper, så rapper jeg ikke på en Arcade Fire-sang.”

Om ikke andet kan Butler i hvert fald se sig helt fri for rap-anklager på det seneste udspil fra Arcade Fire, for her har bandet nemlig lavet et cover af John Lennons sang ”Mind Games”, der oprindeligt udkom sammen med albummet af samme navn i 1973.


”Mind Games” blev skrevet i en af Lennons mindre politiske perioder, og i stedet er velkendte temaer som sammenhold og kærlighed i fokus. Sangen er inspireret af bogen ”Mind Games: The Guide to Inner Space” og blev indspillet under Lennons 18-måneders adskillelse fra konen Yoko Ono.

Du kan høre Arcade Fires version af sangen herunder.


ANNONCE