Nyhed

Arcade Fires Win Butler svarer igen på kritikken af "Everything Now"

x

Arcade Fires nye album, "Everything Now", har fået en noget blandet modtagelse i den internationale musikpresse. Flere har kritiseret albummet for at være rodet og lyrisk uinteressant. Men nu svarer frontmand Win Butler tilbage på noget af kritikken.

I et interview med Zane Lowe for Beats 1 kritiserer Butler især, at flere anmeldelser har kritiseret ham for at rappe på singlen, "Signs of Life". For hvordan kan de kritisere ham for noget, han slet ikke gør. 

– I hver negativ anmeldelse, jeg har læst om albummet, så bliver det nævnt, at jeg rapper på en sang, hvilket simpelthen ikke passer, medmindre folk ikke ved, hvad rap er, siger Win Butler blandt andet i interviewet, inden han slår sin pointe helt fast:


– Medmindre, at Bob Dylan rapper, så rapper jeg ikke på en Arcade Fire-sang. 

Win Butler fortsætter sin kritik i interviewet, som du læse hos NME.

På GAFFA var vores anmelder enig i den generelle kritik af albummet. Han gav "Everything Now" tre stjerner under overskriften: "Kirkeorglet er skiftet ud med synthesizere, og der er længere mellem de gode sange på Arcade Fires svære femmer." Han skrev blandt andet:


– "Everything Now" er langt fra Arcade Fires stærkeste udspil. Tværtimod. Men deres melodiske tæft på træffere som titelnummeret, "Signs of Life" og "Put Your Money On Me" samt den dystre stjernestund "We Don’t Deserve Love" er rigelig grund til at give albummet en ekstra tur på afspilleren, selvom der er noget langt mellem snapsene denne gang.

Du kan læse hele anmeldelsen lige her.

Lyt til "Signs of Life" her.

ANNONCE