Nyhed

Kendrick Lamar til Danmark – med stærk support

GAFFA.dk - Alt om musik

Kendrick Lamar kommer til Danmark. Herligheden går ned i Royal Arena torsdag den 1. marts 2018. Touren følger efter udgivelsen af hans fjerde album DAMN., således THE DAMN.TOUR.

Der var allerede røre i andedammen i sidste uge, da Lamar gennem sin Instagram-story offentliggjorde et billede af Europa med ordene “DAMN.” og “UK/Europa Tour”. Nu bekræftes det endelig, at den californiske rapper også kommer forbi Danmark og som support på hele touren medbringer han James Blake. 

Kendrick Lamar gav senest dansk koncert på Roskilde Festival 2015. Her uddelte GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez fire stjerner og skrev blandt andet: "Det var ikke en perfekt koncert, men det var en absolut levende omgang, der viser, hvor godt en stor hiphop-koncert kan skæres uden de store armbevægelser, så længe man har sangene – og selvfølgelig talentet – i orden."


DAMN. udkom tilbage i april og er en sammensat sag, som ifølge Lamar handler om nutidens kultur og kompleksitet. Tilbage i august bekræftede han endvidere, at albummet er designet sådan, at det også kan afspilles baglæns. Han foretækker sågar den omvendte version fremfor originalen. Rapperen forklarede, at albummet på denne måde bliver afspillet som en komplet historie i en endnu vildere rytme. Selve narrativet er dog stadig det samme, uanset hvilken version du lægger ører til.

- Jeg tror mere, at det er følelserne i historien, der ændrer sig. Du ved, aggressionerne og attituden. Afspiller du albummet baglæns, fra start til slut, får du nærmest en kontrast, en dualitet, til den mere komplicerede Kendrick. Begge versioner beskriver, hvem jeg er.

Billetsalget starter fredag den 6. oktober klokken 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Tourplan

Den 7. februar – Dublin
Den 9. februar – Birmingham
Den 10. februar – Manchester
Den 11. februar – Glasgow
Den 12. februar – London
Den 13. februar – London
Den 15. februar  – Frankfurt
Den 22. februar – Køln
Den 23. februar – Amsterdam
Den 25. februar – Paris
Den 27. februar – Antwerpen
Den 1. marts – København
Den 2. marts – Oslo
Den 3. marts – Stockholm
Den 5. marts – Berlin


Lamars single "HUMBLE." fra DAMN. har godt 500 millioner afspilninger på Spotify. Lyt til den herunder. 

ANNONCE