Nyhed

Tre år efter debuten kommer opfølgeren endelig

GAFFA.dk - Alt om musik

James Bond-sangeren Sam Smith udgav i 2014 sit debutalbum In This Lonely Hour, og nu afslører han, at opfølgeren endelig er klar til udgivelse den 3. november. Ny single ude i dag.

Det er måske ikke helt uden grund, at der er gået så lang tid, inden Sam Smith var klar til at udgive en opfølger til sit debutalbum. Det kommende album The Thrill of it All handler nemlig om nogle af de ting, han har været igennem det seneste år, særligt et forhold, som han føler han har lært en masse fra. Han er dog efter eget udsagn stadig meget single:

”Jeg er stadig meget, meget single. Jeg tror, jeg er endnu mere single, end jeg var, da jeg udgav In the Lonely Hour, så jeg er vanvittigt single.”


Sam Smith offentliggjorde album-nyheden på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

 

My beautiful fans, I am so so excited to finally share this news... My second album 'The Thrill Of It All' is yours November 3rd!! You can pre-order now and find out about live shows at samsmithworld.com xx


Et opslag delt af Sam Smith (@samsmithworld) den

Smith benytter ofte Instagram til at række ud til sit publikum og sine følgere. Således har han i et stykke tid ny hintet til nyt materiale, der indtil nu er blevet offentliggjort i form af singlen ”Too Good at Goodbyes”.


Udover albumnyheden har Sam Smith også udgivet en ny single. Det sjælfulde nummer ”Pray” er produceret af Timbaland, der også har arbejdet sammen med blandt andet Justin Timberlake og Nelly Furtado. Du kan høre den herunder.

ANNONCE