Nyhed

Björk klar med bizart artwork og udgivelsesdato

GAFFA.dk - Alt om musik

Björks kommende album Utopia lander på de digitale hylder den 24. november. I den forbindelse er Björk som altid på pletten med teasende og bizart artwort på de sociale medier. 

“It’s oh so quiet. Sssh, sssh. It’s oh so still.” Således synger Björk på sit Betty Hutton-cover af “It’s Oh So Quiet” fra 1995. Netop denne stilhed har været herskende siden 2015. I løbet af efteråret har den islandske sangerinde dog været meget aktiv med både albumvarsling, singleudgivelse og udgivelse af spændende artwork.

LÆS OGSÅ: Björk fortæller detaljer om von Triers sexchikane


Björk har været en af de mest ikoniske og nyskabende figurer på musikscenen de sidste tre årtier og er i besiddelse af en af populærmusikkens mest unikke og genkendelige stemmer. Ud over dette må hun regnes som en af de mest innovative stilikoner. Hendes senest tweetede artwork er da også både bizar og mageløs – helt i stil den Björske tradition:


Björks nye album er et follow-up til 2015s Vulnicura. Hun har for nylig beskrevet det kommende album som et “Tinder-album.” Hertil forklarer hun: "Det her album handler om en søgen efter et utopia. Det handler om at være i kærlighed. At bruge tid på en person, du kan lide alle facetter af må da unægteligt være utopisk, ikke? Jeg mener, det er bare ægte. Når drømmen bliver til virkelighed."


Vi ser frem til, at drømmen om en Björk-udgivelse anno 2017 snart bliver en del af virkeligheden.  

Lyt til singlen førstesinglen fra det kommende album, "the gate" herunder.

ANNONCE