Nyhed

Se Bruno Mars og Cardi B hylde 90'erne i farverig video

GAFFA.dk – alt om musik

Bruno Mars har netop offentliggjort videoen til remixudgaven af sin sang "Finesse", hvor den fremadstormende rapper Cardi B medvirker. Se videoen ovenfor.

Den farverige video er en hyldest til det amerikanske start-90'er-comedyshow In Living Color, som fortrinsvis havde sorte medvirkende og blandt andet bød på musikalske indslag fra hiphop- og r&b-navne og masser af dans (med den dengang noget mindre kendte Jennifer Lopez i dansetruppen), og det gør videoen også. Sangen giver også associationer til 90'ernes r&b-lyd.

"Finesse" stammer fra Mars' tredje og seneste album, det storsælgende 24K Magic, der udkom i november 2016. Albummet er nomineret til seks Grammyer ved showet, der finder sted 28. januar i Madison Square Garden i New York. 24K Magic-albummet modtog sidste år GAFFA-Prisen i kategorien Årets Internationale Album. Læserafstemningen til dette års GAFFA-Priser er netop gået i gang.


LÆS OGSÅ: Afstemningen til GAFFA-Prisen 2018 er i gang!

Bruno Mars er et af hovednavnene på årets Roskilde Festival.

Cardi B gjorde sig først bemærket som et fænomen på sociale medier og reality-tv og fik en flyvende start på musikkarrieren, da "Bodak Yellow", hendes første single på et stort selskab, sidste år toppede den amerikanske Billboard-hitliste. Dette er ikke sket for en kvindelig solorapper siden Lauryn Hills "Doo Wop (That Thing)" fra 1998. Siden har Cardi B udgivet yderligere to succesfulde singler og medvirket på sange med blandt andre G-Easy og Juicy J, og nu altså også Bruno Mars.


 

 

 


ANNONCE