Nyhed

U2 udsolgt – giver ekstrakoncert

GAFFA.dk – alt om musik

U2's koncert i Royal Arena 29. september blev udsolgt på 15 minutter, og gruppen giver nu ekstrakoncert samme sted den 30. september. Det ordinære billetsalg begynder 2. februar klokken 10 via Ticketmaster, og der vil igen være begrænsning på 4 billetter per person.

LÆS OGSÅ: The Cranberries, U2, Irlands præsident med flere skriver mindeord om Dolores O'Riordan

Ligesom U2's 14. album Songs of Experience, der udkom 1. december, fungerer som en pendant til 2014-udgivelsen Songs of Innocence, er eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour en fortsættelse af 2015-turnéen iNNOCENCE + eXPERIENCE (bemærk rækkefølgen), hvor man ifølge Rolling Stone kunne opleve ”U2 genopfinde arenashowet”. Scenen er også denne gang i midten af salen, men videreudviklet med blandt andet en ny high-res LED-skærm ni gange opløsningen af 2015-skærmen.


U2 har ikke besøgt landet, siden de gav to koncerter på CASA Arena i Horsens i 2010 – også med en scene i midten – og både deres turné i 2015 og 30-års jubilæumsturnéen for albummet The Joshua Tree i 2017 gik uden om Danmark. I Horsens i 2010 uddelte GAFFAs anmelder Henrik Friis fire stjerner og skrev blandt andet: "...rocken og festen var i højsædet og dikkedarerne og de mere tænksomme stunder i undertal." Læs hele anmeldelsen her

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen var forholdsvis tilfreds med albummet Songs of Experience, som han tildelte fire stjerner med blandt andet følgende ord: "På Songs of Experience tager de konsekvensen og lyder nu som det U2, vi alligevel bedst kan lide." Læs hele anmeldelsen her.

I GAFFAs januarnummer kan du i øvrigt læse et stort interview med Bono om blandt andet, hvorfor gruppens nye album blev så forsinket – du kan også læse det på side 22 via dette link.


De kunder, der har købt U2's seneste album i GAFFA Shop inden 30. november og i den forbindelse modtaget en pre-sale-kode til køb af billetter til koncerten den 29. september, får nu en chance til. Hvis du har en ubrugt kode og altså ikke tidligere har købt billetter med den, kan du anvende koden i tidsrummet onsdag den 31. januar klokken 12.00 (bemærk: tidligere har tidspunktet været omtalt som klokken 10, men det er nu skudt til klokken 12) til torsdag den 1. februar klokken 17.00. Der vil igen være begrænsning på 2 billetter per person.

U2.com-abonnenter har også ved denne koncert mulighed for at købe billetter først, fra tirsdag 30. januar klokken 10.00 til torsdag 1. februar klokken 17.00. OBS: hvis man har brugt presale-kode til show 1, kan det IKKE benyttes på show 2.

Varm op med "You're the Best Thing About Me" fra Songs of Experience:

 


 


ANNONCE