Nyhed

The Tallest Man on Earth spiller nyt album i Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

The Tallest Man on Earth spiller solo på Bremen Teater den 4. oktober og er desuden aktuel med en ny udgivelsesserie, hvor første single og video er udgivet i dag.

“An Ocean” hedder den dagsaktulle nye single fra det kommende projekt When The Bird Sees The Solid Ground. Der vil udkomme en ny sang hver måned, og hver sang vil følges af en video instrueret af Kristian Matsson selv. Et igangværende projekt, der forventes færdigt til sommer. Du kan se videoen til singlen “An Ocean” nederst i artiklen, hvor kunstneren selv fortæller om projektet og opfører sangen hjemme i egen stue.

Det er en årelang interesse for fotografi og filmproduktion, der har ledt singer/songwriteren til det nye projekt. Det startede sidste år med videoserien The Light In Demons, som det nye projekt er en videreudvikling af. Denne gang er sangene indspillet i et studie, så de kan lyttes til separat fra videoprojektet. 

LÆS OGSÅ: The Tallest Man On Earth: Store Vega, København

Mattson startede som The Tallest Man on Earth med sin solodebut i 2008 og er kendt for sin unikke vokal på sange som "Love Is All", "The Dreamer" og "The Gardener". Det er rå, personlige og unikke folk-sange, der føles nær naturen – i det nye projekt er der da også tænkt over og sunget omkring emner som fugle. Hør selv Mattson fortælle mere om dette i videoen nedenfor. 

I 2015 spillede Mattson i Arena-teltet på Roskilde Festival, hvor de grønne sommeromgivelser kun øgede til singer/songwriterens charme. Han gæstede senere det år også Vega i Købehavn, hvilket udløste en femstjernet anmeldelse fra GAFFA, og han kunne så vende tilbage til DR Koncerthusets Studie 2 i sommeren 2016. 

Billetsalget til koncerten på Bremen Teater starter den 16. marts kl. 12. 

ANNONCE