Nyhed

Opsigtsvækkende afsløring fra J. Lo i #MeToo-diskussion

GAFFA.dk – Alt om musik

Jennifer Lopez deler ud af sine negative erfaringer fra sine tidlige karrieredage.

Jennifer Lopez har i et interview med magasinet Harper's Bazaar talt ud om oplevelser med sexchikane i filmbranchen som ung. Det skete, da samtalen kom ind på #MeToo-kampagnen.

"Jeg har ikke været seksuelt misbrugt på samme måde, som nogle kvinder har, men jeg er blevet bedt af en direktør om at tage min skjorte af og vise mine bryster (for at få en filmrolle, red.). Ja, jeg har. Men gjorde jeg det? Nej, det gjorde jeg ikke," siger hun i interviewet. Hun er glad for at stå frem om situationen.


Lopez fortsætter sin forklaring med, at hun var bange og usikker i den ubehagelige situation, men fortæller ikke, hvilken film eller instruktør det handler om. Bare det var tidligt i hendes karriere, og at hun endte med at få rollen alligevel.

Op gennem 90'erne har Jennifer Lopez medvirket i en række film såsom The Cell, Gigli, Monster-in-Law, Anaconda samt The Wedding Planner. Hun har også været vokalskuespiller i flere animerede film, herunder "Ice Age"-serien. 

Som sangerinde har Lopez udgivet otte album fra og med debuten On the 6 fra 1999, og hun er kendt for hits som "If You Had My Love" (1999), "All I Have" (2002, featuring LL Cool J) og "On the Floor" (featuring Pitbull, 2011).


LÆS OGSÅ: Disse kvindelige musikere omsætter for mest

Se musikvideoen til "Ain't Your Mama" fra 2016:


ANNONCE