Disse kvindelige musikere omsætter for mest

Disse kvindelige musikere omsætter for mest

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes udkommer årligt med en liste over verdens bedst tjenende kvindelige musikere. Listen er kreeret på baggrund af data fra juni 2016 til juni 2017 og er baseret på indtjening før skat.

Beyonce Knowles-Carter alias B-queen har i lang tid kørt fuld smadder på karrierefronten. I Forbes' nylige undersøgelse pryder hun førstepladsen med en indtjening på 105 millioner dollars. Det kan meget vel tænkes, at den klækkelige pengesum tager sit afsæt i den imponerende Lemonade-odyssé over rock, soul, r&b, hiphop (og alt derimellem), som ramte hylderne sidste år i april. Ja, Bey var både pissed og skuffet på det skoldhede Lemonade, men hun formåede i sandhed at skabe et spirende pengetræ på samme tid. En lille pause er velfortjent, men sikkert også ganske tiltrængt efter en familieforøgelsen på to tvillinger.

På andenpladsen finder vi Adele med en indtjening på svimlende 69 millioner dollars. Hun har leveret 121 koncerter på sin seneste turné og placerer sig da også som nummer syv på listen over hidtil mest indbringende turneer i 2017.

Taylor Swift placerer sig på tredjepladsen med 44 millioner dollars. Selvom beløbet er bimlende-bamlende højt, så var 2016 et endnu mere lukrativt år for den amerikanske sangerinde. Dengang var hun årets bedst tjenende musiker med en sum på 170 millioner dollars. Nu må hun vige pladsen for de ovenstående dygtige kvinder.

Du kan se hele listen her:

1. Beyoncé, 105 millioner dollars

2. Adele, 69 millioner dollars

3. Taylor Swift, 44 millioner dollars

4. Celine Dion, 42 millioner dollars

5. Jennifer Lopez, 38 millioner dollars

6. Dolly Parton, 37 millioner dollars

7. Rihanna, 36 millioner dollars

8. Britney Spears, 34 millioner dollars

9. Katy Perry, 33 millioner dollars

10. Barbra Streisand, 30 millioner dollars

Se den ikoniske musikvideo til Beyoncés "Hold Up" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA