Nyhed

Tina Dickow ude med ny, fancy musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

I sidste uge udgav Tina Dickow singlen "Fancy", som bliver en del af det kommende album Fastland, der udkommer den 28. september. Nu er musikvideoen til nummeret "Fancy" klar, se den øverst i artiklen.

I den nye musikvideo sidder Tina Dickow foran klaveret, iklædt pallietkjole og opsat hår, mens gæster i flotte kjoler og jakkesæt står omkring hende i fancy og fornemme omgivelser. Videoen skifter karakter, da Dickow går dansende rundt ude i naturen i tusmørket med løs kjole og hår. En musikvideo, som står i god forlængelse af tekstuniverset og kontrasten i "Fancy", som blandt andet har følgende tekstlinjer: "The glitter and the gold feels like safety and control", "Everyone trying to see how rich they can get"  og "Please believe in me. I don't need fancy". 

LÆS OGSÅ: Alt andet end tom for ord

Tina Dickow albumdebuterede i 2001 med Fuel og sidenhen er det blevet til syv albums. Det seneste Whispers fra 2014. Et album GAFFA tildelte fem ud af seks stjerner til og skrev følgende om: "I dag er det en moden kvinde, der skriver sange om den uforløste kærlighed og det udefinerbare savn. (...) Tina Dickow er en paradoksal personlighed. Som en af tidens meste feterede og populære sangerinder." 

LÆS OGSÅ: Tina Dickow: Whispers

Til september afholder Tina Dickow to såkaldte "lytte-aftener" i henholdsvis Aarhus og København. De to aftener vil bestå af albumlytning, interview med Tina Dickow (i Aarhus ved Anders Agger, i København vides det endnu ikke), og til sidst vil Dickow fremføre nogle af sine nye numre. 

17/9 - Aarhus, Hermans i Tivoli Friheden
18/9 - København, Bremen Teater 

Billetsalget, hvor det nye album medfølger på vinyl eller cd, starter fredag den 13. juli kl. 10

ANNONCE