Nyhed

Madonna udskyder album

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Madonna har netop udskudt sit længeventede album, der oprindeligt skulle være landet i år.

Tidligere på året florerede der en del rygter om, hvorvidt Madonna var på vej med et nyt album eller ej – og i august kunne dronningen af pop selv bekræfte, at efterfølgeren til Rebel Heart fra 2015 ville udkomme i løbet af året. 

De mange fans verden over må dog væbne sig med tålmodighed. Popikonet har netop afsløret i et interview med WWD, at det længeventede album først vil se dagens lys i 2019, og altså ikke i 2018 som først annonceret. Albumtitel og udgivelse er endnu ikke blevet offentliggjort.


LÆS OGSÅ: Madonna: Rebel Heart

Igennem sin lange musikkarriere har Madonna samlet set udgivet 13 studiealbums, og nu er hendes 14. altså på vej, der bliver hendes første udgivelse i fire år. Hun albumdebuterede med det selvbetitlede album i 1983.

For nylig flyttede Madonna til Lissabon, Portugal med sin 12-årige søn, så han kunne forfølge drømmen om at blive professionel fodboldspiller. Sangerindens nye bopæl har haft stor indflydelse på det kommende album, og Madonna har tidligere udtalt til det italianske Vogue: "Jeg kan ikke se, hvordan jeg kan gå igennem et helt år uden at have fået input fra denne kultur" og afslutter med, at albummet naturligvis vil bære præg af hendes nye bopæl. Både Lissabons landskab og lyde har inspireret Madonna til det kommende album.


ANNONCE