Nyhed

Stormzy sætter dato på nyt album

Det tredje studiealbum kommer den 25. november

Stormzy har netop offentliggjort This Is What I Mean, der er det tredje studiealbum af Croydon-rapperen. Med nyheden er han vendt tilbage på sociale medier efter næsten tre år, hvor han viser et albumcover af en dør og et oplyst brev foran, hvor titlen står på.

De fleste af de 12 sange er skrevet på en camp på Osea Island i England, skriver NME, der har fået den officielle pressemeddelelse.

”Når du hører om musik camps, lyder de altid intense og dystre. Folk siger: ”Vi skal lave et album.” ”Vi skal lave hitsange.” Men det her føltes smukt og frit. Vi er alle musikere, men vi lavede ikke altid musik. Nogle dage spillede vi fodbold eller gik og tog billeder,” siger Stormzy og fortsætter:


”Og biproduktet af det var meget smuk musik. For når du ægter den etos med musikere af verdensklasse og de bedste producere, sangskrivere og artister i verden, og når vi alle er samme sted, så er det en opskrift til noget, som ingen kan forestille sig. Du kan ikke regne ud, hvad det skaber. Og det skabte en stor del af albummet.”


Senest udkom den britiske rapper med den over syv minutter lange ”Mel Made Me Do It,” der ikke er en del af albummet. This Is What I Mean kommer næsten tre år efter Heavy Is The Head, der høstede gode anmeldelser af blandt andet GAFFA, der gav det fem ud af seks stjerner.

”For at opsummere har Stormzy altså begået et fuldendt album, der til trods for afstikkere i flere retninger rammer et virkelig stabilt slutprodukt, og som bestemt blot skruer op for undertegnedes spænding op til februars Royal Arena,” skrev Cillian Murphy.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Stormzy vender tilbage med stjernespækket musikvideo


This Is What I Mean trackliste

1. Fire + Water

2. This Is What I Mean


3. FireBabe

4. Please

5. Need You


6. Hide & Seek

7. My Presidents Are Black

8. Sampha’s Plea


9. Holy Spirit

10. Bad Blood

11. I Got My Smile Back


12. Give It To The Water

ANNONCE