Nyhed

VIDEO: Stormzy vender tilbage med stjernespækket musikvideo

Over 35 er på gæstelisten i ny video

Stormzy har netop udgivet den syv et halvt minutter lange ”Mel Made Me Do It” og cementerer sin status som rapper med den særlige gæsteliste til musikvideoen.

Blandt andet ser man den hurtige Usain Bolt, der sidder klistret til fjernsynet, når han ser Stormzy rappe over 808-rytmen i et fiktivt talkshow og fodboldtræneren José Mourinho, der tysser kameraet, mens ordene lyder.

”Jeg foretrækker ikke at tale, som om jeg er José.”

Andre gæster inkluderer den britiske kollega Dave, Little Simz, Headie One, dokumentarist Louie Theroux og en monolog af Wretch 32 fortalt af Michaela Coel, skriver NME.

”Det er ofte, at vi kommer i tanke om storhed, men fodboldlegender som Ian Wright får storhed til at blive synligt. Vores DNA styrker os. Vi kan lave en sang og danse alt. Vores gener er beriget – det virker ikke til, at en syning er forkert i vores fabrik.”

Det er ikke officielt endnu, men det rygtes, at ”Mel Made Me Do It” er single til den britiske rappers tredje album, som han annoncerede under en koncert i Cardiff i marts måned.

Det seneste album er Heavy Is The Head fra 2019, der fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder.

”Og så er der bare en overflod af fede tekster, hvis man er til den slags,” skrev Cillian Murphy og fortsatte:

”Indignationen på den Headie One-gæstede ”Audacity” kan mærkes helt ind i mellemgulvet og rundes storartet af med referencen til karrierens foreløbige højdepunkt, sommerens Glastonbury Festival, hvor Stormzy optrådte i en Banksy-designet skudsikker vest.”

LÆS OGSÅ: LISTE: 10 umage par – der passede overraskende godt sammen

ANNONCE