Nyhed

Sidste år stod hun på landets største scener med Tobias Rahim. Nu er hun aktuel på ny single med Smag på dig selv

Smag på dig selv har inviteret Luna Ersahin fra AySay med på den ene af to aktuelle singler forud for nyt album

Smag på dig selv startede i 2018. Bandet har allerede udgivet flere singler og ep’er. Nu er de snart klar med deres debutalbum SPDS, og har delt tre singler fra det nye album: "PVC (polyvinylchlorid)," "PGO HOT 50" og seneste "Negirî". De kan høres under artiklen.

Smag på dig selv er en trio fra Christianshavn bestående af Oliver Lauridsen, Thorbjørn Øllgaard og Albert Holberg. De har to ep'er i bagkataloget: Dunkelkraft og Middelklassen avler kun skeletter.

De har spillet koncert de fleste steder i Danmark og skal også blandt andet spille til dette års O Days-festival. Udover koncerter herhjemme har gruppen også spillet i Rusland.

Smag på dig selv, 2024. Foto: Petra Kleis
Smag på dig selv, 2024. Foto: Petra Kleis

Deres kommende debutalbum udkommer 12. april, og på den aktuelle single "Negiri" assisteres de af Luna Ersahin fra AySay.


"Vi elsker Luna Ersahin og hendes musik. Med "Negirî" har vi forsøgt at dykke ned i hendes univers, mens vi samtidig har holdt fast i vores kerne af akustisk EDM. Dette nummer repræsenterer en genre, vi inderligt omfavner, og det har været en ære at samarbejde med en så inspirerende kunstner som Luna," udtaler Smag på dig selv i en pressemeddelelse. 


 


 

AYSAY-INTERVIEW: Urtonen i os alle

ANNONCE