Nyhed

The Killers’ Brandon Flowers bekræfter nyt soloalbum

Det er fire år siden, at han debuterede med sit soloalbum, og snart vil hans andet album være klar på hylderne

Forsangeren fra The Killers følger nu op på sit soloalbum fra 2010 i samarbejde med produceren Ariel Rechtshaid, som i øvrigt har arbejdet med navne som Kylie Minogue, Usher og Alex Clare. Det skriver sitet nme.com i dag. For to år siden udkom bandet med deres seneste album og valgte derefter at holde en pause. Dog har der været nok mellem hænderne på Flowers, da han ikke kunne holde sig væk fra studiet. Han valgte at fortsætte sin solokarriere, mens bandet stod stille for en stund. Om det kommende album siger Brandon Flowers selv: 

"Albummet er endnu ikke færdigt, men jeg er spændt på det .. Jeg synes godt om det.". Han tilføjer, at albummet ikke er ligeså præget af hjembyen Las Vegas, som det første soloalbum. Derudover forventer han, at albummet kommer i 2015, siger han til nme.com.

Hans første soloalbum med titlen: "Flamingo" blev anmeldt af GAFFAs Kristian Bach Petersen. Og han var mere end tilfreds med Flowers' solopræstation – fire stjerner blev det til Albummet går bag om kunstneren og indeholder glimt fra hans personlige liv. Det afspejles i flere af numrene, hvor blandt andet hans mors død blev et sårbart emne, han åbnede op for. Kristian Bach Petersen udtalte: 


"Efter syv år og tre album som iskold Killer er Brandon Flowers parat med sit soloalbum, hvor han både slår sig løs og skuer mere indad på et album, der indeholder både rock og pop og flere mere personlige numre, end man før har hørt fra Flowers, blandt andet påvirket af hans mors død tidligere på året."

Du kan læse hele anmeldelsen om det første soloalbum her.

I 2013 udgav The Killers et greatest hits album kaldet: "Direct Hits". Selvom Brandon Flowers har skudt en solokarriere i gang, har han ingen intentioner om at stoppe i bandet. Han kunne bare ikke holde pause. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen lavede et interview med den populære sanger netop i forbindelse med hans første soloalbum. Her siger Flowers:


"Det er altså ikke et forfængelighedsprojekt, det er bare en videreudvikling af, hvad jeg hidtil har lavet. Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg fortrukket, at det bare var et The Killers-album, men de andre ville hellere holde pause."

Lidt kækt spørger Lars Löbner Jeppesen, hvad hans kone sagde til, at han ikke ville holde pause alligevel, hvorpå Flowers svarer, at hun ikke var begejstret:

"Hun er bestemt ikke vild med idéen, men hun er så småt ved at forstå, hvorfor jeg ikke bare kan holde pause. Men jeg har lovet hende, at jeg nok skal sætte farten ned efterhånden. Jeg ved bare ikke hvornår." 


Flowers ønsker ikke, at solokarrieren skal overgå bandet The Killers. Han fortæller:

"Ja, det har jeg faktisk tænkt over for nylig, og det håber jeg trods alt ikke, for det ville nok gøre mig pænt upopulær hos de tre andre."

Du kan læse hele interviewet her:


Fra hans første soloalbum hittede nummeret "Crossfire". Det kan du høre indtil det nye album udkommer i 2015. Lyt med her:

 

 

ANNONCE