Nyhed

René Dif bader i piger

Den energiske sanger vil danne en pigegruppe og har fået masser af henvendelser

Du husker sikkert den engelske pigegruppe Spice Girls og deres "girl power". Nu har popdrengen René Dif - med en fortid i Aqua - gennem et større initiativ besluttet sig for at samle Danmarks nye pigegruppe, og han holder derfor en kæmpe audition i februar. Hvorvidt gruppen kommer til at besidde "Dif power", kan vi kun gisne om. 

Interessen for pigegruppen har været enorm. Indtil videre har over 500 piger sendt deres ansøgning til Dif, og det er ikke kun danske piger, som er nysgerrige i det musikalske projekt. Håbefulde piger fra det store udland har også meldt ind, så der nu er en geografisk spændvidde, der strækker fra Nørrebro og Næstved til New Zealand.

"Jeg er positivt overrasket over den store interesse, der er for projektet. Det er væltet ind på min mail med ansøgninger fra piger, der mener det 100 procent seriøst. Og der er masser af talent," lyder det begejstret fra René Dif. Han har personligt gennemgået de 500 ansøgninger og udvalgt i alt 80 piger til audition den 21. og 22. februar i København. 


Den store audition forløber i to etaper og kommer til at foregå i ToneArt Studios i København. I første etape skal pigerne hver især synge to sange - henholdsvis en sang, de selv har valgt og en sang, der er valgt til dem på forhånd. Herefter skal de have en samtale med René Dif, og efter hver enkel samtale falder dommen om, hvorvidt pigen er gået videre og skal møde op igen dagen efter eller ej.

Anden etape byder endnu engang på en samtale med René Dif og bliver efterfulgt af en sangprøve. Den kommer dog ikke til at foregå i studiet, men rykkes i stedet op i Klaverbutikken oven over studiet i det kæmpestore vindue ud mod gaden, hvor pigerne vil blive akkompagneret af en pianist. Sidst på dagen samles alle de resterende piger, og Dif vil afsløre, hvem der bliver de heldige piger, der bliver en del af Danmarks nye pigegruppe.

Man kan sige, at René Dif bader i piger, og han glæder sig til at afholde audition: "Niveauet blandt pigerne er tårnhøjt. Og jeg ser frem til et par superfantastiske dage med en masse unge talenter, der virkelig brænder for det her og som har det, der skal til for at nå langt." 


ANNONCE