Nyhed

Karl William forlænger tour

Den aarhusianske musik-spire offentliggør desuden opvarmningsnavn og liveband

Det stadig nye skud på den danske stjernehimmel, Karl William, drager den 4. september på ny Danmarksturné med det nyeste album "Placebo" i ryggen.

Karl William er kendt for sine anmelderroste livekoncerter, som nu får ekstra krydderi, når han tager kollektivet hukaos, bestående af Carl Barsk, Emil Hesselbæk, Mathias Klysner og Tais, med sig på scenen som liveband. 

Ud over det aarhusianske slæng kan publikum også se frem til at høre supportnavnet Headshop, et af Danmarks spirende talenter. Om valget af Headshop siger Karl William kort, men godt: "Headshop skal med som support, fordi han er Danmarks nye håb. Uden tvivl det svedigste for tiden!"


Desuden har Danmarksturnéen fået tilføjet et par ekstra datoer – så der er rig mulighed for at få hørt anmelder-darlingen rundt i landet.

"Placebo" udkom først i maj og fik hele fem stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez med ordene: "Han leverer sine forbilledlige følelsesekskursioner med overbevisning, personlighed og masser af sjæl i de sfærisk stemningsmættede og synthtunge lydlandskaber. Placebo er en overbevisende og intens bedrift. Der er store ting i vente, og vi har efter alt at dømme kun set toppen af isbjerget." Læs hele anmeldelsen her.

Tour-datoerne er således:


04.09 Upcome Rampelys, Silkeborg

05.09 Pitstop, Kolding

10.09 Fermaten, Herning


11.09 Generator, Ringkøbing

12.09 Train, Århus

18.09 Studenterhuset, Aalborg


19.09 Kulturmaskinen, Odense

25.09 Koncerthuset, Studie 2, København

26.09 Tapperiet, Køge


02.10 Templet, Lyngby

03.10 Gimle, Roskilde

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider


Hør, hvad man blandt andet kan glæde sig til på nummeret "Fejlmelding" af Headshop featuring Karl William her: 

ANNONCE