Nyhed

København får nyt spillested

StarDome vil byde på mange gratis musik- og kulturarrangementer

Fredag den 18. september slår Heineken dørene op til sit nye venue i Søndermarken, København. Et stort, hvidt kuppelformet telt med navnet StarDome skal lægge rammerne for en masse, oftest gratis, kultur- og musikarrangementer for at styrke Københavns urbane miljø. 

Det særlige ved domen er, at hvem som helst med en god idé kan ansøge om at bruge teltet ganske gratis til sit arrangement eller sin koncert. Indtil videre er programmet dog lagt fast for resten af året, men fra næste år tager StarDome imod forslag og ansøgninger fra den brede befolkning. 

"Det betyder, at vi meget gerne vil høre fra mennesker, der har idéer til spændende kulturarrangementer og kunne tænke sig at bruge kuplen i Søndermarken som venue helt gratis. Med StarDome kan Heineken tilbyde perfekte rammer for et fedt kulturevent, så vi håber virkelig, at københavnerne vil tage godt imod domen og byde ind med deres forslag," siger Kim Braget Nielsen, der er Brand Manager for Heineken. 


I domen vil der være plads til 1000 stående gæster og 700 siddende. StarDome stiller lys, lyd, vagter og barpersonale til rådighed ved hvert arrangement. Se de foreløbige program herunder og læs mere på stardome.dk

Program

18. September (fredag) - Watergate Berlin (Club/DJ's) – Gratis indgang
23. September (onsdag) - Silent dinner (Mad og chillout arrangeret af AskovFonden) – Gratis indgang
24. september (torsdag) - Lydtaet Vs. Thy Music Collective (Koncerter) – Gratis indgang
25. September (fredag) - Esben Weile Art Performance "Language and serious hunger of nutrition" – Gratis indgang 
26. September (lørdag) - OKYO (Club/DJ's) – Indgang mod entre


Ansøgning

Man kan ansøge om at få lov til at benytte StarDome til urbane kulturarrangementer. Hvis man har praktiske spørgsmål omkring domen, kan man skrive til [email protected]. Hvis man vil ansøge om at få lov til at bruge domen i 2016, kan det ske via mailen: [email protected].

Nogle af dem, du indtil videre kan opleve i StarDome, er Lydtaet og Thy Music Collective, hvor førstnævnte for nyligt offentliggjorde sit rework af Sam Smith feat. Disclosure-hittet "Latch". Hør det herunder. 

ANNONCE