Nyhed

Video: Aliens skal redde Danmark fra dårlig musik

Medina, TopGunn og Djämes Braun står for skud i ny tegnefilmserie

"Kvaliteten i dansk musik er nede på 5 procent. Når den ned på 0, dør vi!", lyder det blandt andet, inden en stor bombe gør det af med en mand på en Christiania-cykel med et anlæg, som spiller "Fugle" af Djämes Braun. Nej, det er ikke et øjebliksbillede fra en mavesur anmelders våde drøm, men i stedet en ny dommedagsagtig tegnefilmserie ved navn "Gigi's", som handler om to aliens der, forklædt som mennesker, er sendt til Danmark for at redde danskerne fra dårlig musik.

Ud over Djämes Braun er den dårlige musik, ifølge seriens karakterer, blandt andet Medina, TopGunn, Christopher og Rasmus Seebach. Men det er ikke kun musikere, der står for skud i den nye tegnefilmsserie, der er lavet af Sorena Sanjari, Malthe Kibsgaard og Troels Unneland. Også Inger Støjberg, Lars Løkke Rasmussen, Naser Khader og sågar Yahya Hassan får en hård medfart i den nye tegneserie, der med brutale metoder får South Park til at ligne det rene vand ved siden af.

Første sæson af serien er allerede blevet offentliggjort på YouTube-kanalen Hallo Eddie, der også indeholder comedy af blandt andre Geo og Anders Stjernholm. 

Om det lykkes de to aliens Gigi-Orro og Gigi-Mano at opnå deres mål om at udrydde den elendige danske musik for derved at redde Danmark, kan du ved selvsyn opleve på YouTube:


ANNONCE