Nyhed

Kom med Electric Elephants på tidsrejse i ny musikvideo

Electric Elephants varmer op til ep-udgivelsen på fredag med en tidsrejse gennem fire årtier

De kommer fra fremtiden. Med musik og et ønske om at overtage verdensherredømmet. På fredag den 16. september indledes det næste skridt i deres plan. Danske Electric Elephants’ nye ep "In the Great Dark Between the Stars” kommer på gaden. Og i dag er der premiere på musikvideoen til førstesinglen “Machines & Blood”.

I musikvideoen er den psykedeliske rock-trio klædt ud som rockstjerner fra forskellige årtier og tager os med på en lille tidsrejse. Tidsrejsen tager os med til 60’ernes syre, 70’ernes glamrock, de poppede 80’ere og grungen i 90’erne.

Fremtidsrocktrioen var opvarmningsband for Dizzy Mizz Lizzy sidste år og optrådte til årets Spot Festival, hvor de gav en firestjerners koncert. GAFFA-anmelder Rasmus Espersen skrev om koncerten:


”Skift, skæve rytmer og breaks var intet problem for de tre i Electric Elephants – de fulgte hinanden uden at se på hinanden, som var de en samlet organisme bestående af bas, guitar, trommer og vokal blandet sammen i en spacy masse af effekter.”

Electric Elephants fejrer deres ep-release på fredag med koncert på Loppen i København. Du kan købe billetter her.

Ep'en er i øvrigt produceret af Johnny Sangster, der var sanger og guitarist i det dansk-amerikanske 90'er-rockband The Sharing Patrol.


Se videoen nedenfor.

.

ANNONCE