Nyhed

VIDEOPREMIERE: Electric Elephants slipper urkræfterne fri

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Electric Elephants finder ind til deres dyriske kræfter i videoen til den nye single "In the Name Of Chemistry". Se den eksklusive videopremiere her.

På den næsten otte minutter lange musikvideo til "In the Name of Chemistry" tages seeren på en desorienteret rejse ind i en feberdrøm af sex, drugs and rock'n'roll. I en video spækket med symbolik omfavner Electric Elephants urkræfterne, og resultatet er mildt sagt interessant. Om videon udtaler bandet selv:

– Når det kommer til vores visuelle udtryk, trækker vi i Electric Elephants hyppigt på inspirationer fra det store lærred. Specielt de mørke og dystre universer fra instruktører som blandt andet David Fincher og Stanley Kubrick. I stedet for at kamuflere vores cinematiske referencer som originale idéer, valgte instruktøren Dariusz Steiness at omfavne og hylde dem i denne flotte og pompøse musikvideo.
 
 
Den lange og højenergiske single leder tankerne mod store progressive rockbands som Led Zeppelin eller Deep Purple, der giver plads til guitarsoli og lange instrumentale introer. Elefanternes originale udtryk står dog stærkt, og den danske kvartet formår at udnytte bas, trommer, guitarer og sang til fulde.
 
Musikvideoen er som sagt instrueret af Dariusz Steiness, der fortæller følgende om processen: – De er bundærlige omkring det nummer og det, de vil med det. Det er lige mig, tænkte jeg. Hér så jeg mulighed for at kunne kommentere direkte på “verdens problemer og udfordringer” med en musikvideo. Og det er i bogstaveligste forstand sådan, jeg tolkede alle billeder i videoen.
ANNONCE