Nyhed

Rae Sremmurd gæster Danmark

Den amerikanske hiphop-duo er aktuel med et nyt album og vender snart tilbage til Danmark for at dele ud af det nye materiale.

Den 8. februar 2017 kan du få glæden af at opleve den amerikanske hiphop-duo Rae Sremmurd, når de gæster Store Vega i København.

Duoen, som består af brødrene Swae Lee og Slim Jimmi, har for alvor indtaget deres plads som et af hiphoppens nye navne. Deres anmelderroste debutalbum "SremmLife" udkom i 2015 og satte høje forventninger til deres andet album "SremmLife 2", som udkom i august og fik fire stjerner af GAFFA med ordene:

"Hvor nogle rappere fra den nye generation kan virke irriterende ligeglade med deres håndværk, håndterer brødrene flowet stramt. Det gør, at selv når det bliver virkelig outreret, føler man sig aldrig udenfor festen. Det er let at afskrive dem som de amerikanske Citybois eller de nye Kris Kross, men Mississippi-duoen har mere at byde på end pigetække og sjove frisurer. De gør musikken levende med syret stemmeføring og finulige flows, og det føles, som om tiden flyver forbi i deres selskab." Læs anmeldelsen her.


Billetsalget starter torsdag den 22. september kl. 10:00.

Herunder kan du lytte til et af de nye numre:


ANNONCE